in

Opening Super Nintendo World voor onbepaalde tijd uitgesteld


Vorig jaar werd de opening ook al uitgesteld naar 4 februari dit jaar, maar die datum gaat nu dus ook niet door. Er is gekozen voor een uitstel vanwege de aanhoudende coronapandemie en de toename aan geïnfecteerde inwoners van Japan.

In een bericht op de officiële website van Universal Studios Japan valt te lezen dat het park pas opengaat wanneer de noodtoestand in Japan is afgelopen. Wanneer het park eenmaal opengaat, wordt het aantal bezoekers dat naar binnen mag “significant gelimiteerd”. Op de site verontschuldigt men zich voor dit uitstel.

Het Super Nintendo World-pretpark was jaren in aanbouw en oogt als een groot Mario-level. Bezoekers dragen een polsbandje waarmee ze interactie kunnen hebben met de omgeving. Zo kunnen er via een app op de smartphone muntjes verzameld worden. Ook staan er diverse attracties gebaseerd op Nintendo-franchises, waaronder een Mario Kart-achtbaan. Uiteindelijk moeten er ook in Universal Studios-parken in steden als Hollywood, Orlando en Singapore Super Nintendo World-gedeeltes worden gebouwd.

Super Nintendo World

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sucker Punch hint met vacature wederom naar Ghost of Tsushima-vervolg

New Pokémon Snap verschijnt op 30 april