in ,

Opnames tweede seizoen The Witcher afgerond

De opnames voor het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher zitten er op.
 
Dat heeft Netflix afgelopen vrijdag bevestigd. De streamingdienst gaf daarnaast een video uit waarin achter de schermen van de opnames gekeken wordt. Deze video wordt gepresenteerd door showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Zo wordt verteld dat de crew uit meer dan 1200 mensen en 89 acteurs en actrices bestaat en dat er 158 dagen is geschoten. Op sommige dagen schoten meerdere cameracrews tegelijkertijd.
 
Hoewel er nog weinig over het verhaal van het tweede seizoen wordt weggegeven, meldt Hissrich wel dat het tweede seizoen onder andere het Blood of Elves-verhaal verfilmt – in Nederland bekend als Het Bloed van Elfen. Dat is de eerste volledige The Witcher-roman – de verhalen daarvoor kwamen uit als korte verhalen – en draait onder andere om Geralt en Ciri die samen in Kaer Morhen trainen.
 
Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Witcher precies op Netflix staat. Er komt ook een animeserie gebaseerd op The WItcher en een live-action prequelserie uit op Netflix.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fox-One
Fox-One
2 jaren geleden

Enorm veel zin in seizoen 2 – hoewel ik niet denderend enthousiast was over seizoen 1… misschien ging ik er met te hoge verwachtingen in. Maar goed, keek lekker weg en verwacht dat seizoen 2 beter wordt.

Al een release-date bekend?

AWESOMEDUDE3
AWESOMEDUDE3
2 jaren geleden

Hoewel ik Seizoen 1 best prima vond, vind ik de keuze voor bepaalde personages toch best spijtig. Zeker helemaal nu ik de boeken ben gaan lezen en hoe daar personages in worden beschreven. Maar goed het blijft Netflix, iets waarover herhaaldelijk gegrapt wordt.

coola
2 jaren geleden

Ik heb er zin in. Ondanks ik the witcher 3 at best een meh game vind, vind ik de boeken en het eerste seizoen van de serie wel geweldig.

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Niet om te jennen, maar is dit omdat je de game echt niet tof vindt? Of omdat mensen die op jou reageren AC vaak in een schril contrast zetten met TW3 qua open-world building? Want als je de moderne AC’s super tof vindt, dan kan ik mij bijna niet voorstellen dat je TW3 slechts méh vindt. Ac speelt juist met haar laatste delen namelijk heel veel leentje buur bij deze franchise, en naar mijn mening is het kopieerwerk absoluut niet van dezelfde kwaliteit. Dus ik ben erg benieuwd waarom TW3 niet jouw koppie thee is.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ik vind de game echt gewoon niet leuk. Het verhaal is top en de gfx ook, maar de gameplay is (vooral de combat) zo houterig (ook voor het jaar 2015). De AC RPG trilogie mag dan wel leentje buur gedaan hebben bij the witcher 3, maar de gameplay is een heel stuk minder houterig en daardoor een heel prettiger om te spelen.

Gameplay >> Story >> sound >>>>> GFX.

De story moet wel heel goed zijn wil ik de mindere gameplay door de vingers zien. Dat is bij the witcher 3 nu net niet het geval.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Ik vond AC: Valhalla een stap in de goede richting na Odyssey. Maar het verhaal was ook niet bepaald een hoogvlieger. Ik hoop dat Ubisoft weer afstapt van het rpg-systeem want dat is niet echt hun sterkte. Ik merkte wel dat het team van Achraf weer achter deze game zat, want ik had vaak hetzelfde wauw-effect als bij Origins.

Wat de Witcher beter maakt is sowieso het rpg element van main story en side missies. Dit is iets wat Ubisoft vaak wilt kopiëren, maar in faalt. De sterkte van Assassin’s Creed is de rijkdom van de geschiedenis en de sfeervolle open wereld. Jammer dat ze zo hard proberen te snoepen van dat andere succesvolle spel!

We hebben deze discussie trouwens al te vaak gehad, Meta. 🙂 De combat in de Assassin’s Creed games kan je trouwens ook niet echt vlotjes noemen, al was die in Valhalla wel erg leuk en zeker een verbetering tov de vorige delen. Unity blijft voor mij toch de meest coole vorm van zwaardgevechten hebben, maar da’s mijn gezouten mening maar.

Ik mis de periode waarin AC ook een echt degelijk character had. Aangezien Ubisoft toch al zo veel aan het uitmelken is, hoop ik eerder op een remake van Assassin’s Creed II, met steden als Venetië op schaal!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Let’s agree to disagree

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Zeker, honnepon!

Super Mario Bros. voor 660.000 dollar geveild

Space Jam: A New Legacy Trailer