in

Outbreak-modus Call of Duty: Black Ops Cold War is week gratis speelbaar


Outbreak komt aanstaande donderdag om 19:00 uur Nederlandse tijd op de lancering van seizoen 2 uit. In de modus moeten spelers samenwerken op de grootste maps van Black Ops Cold War. Met een Rover moeten dimensionale portalen worden ontdekt en alle zombies en andere wezens die daar uitkomen worden afgeslacht. 

De modus is tot en met donderdag 4 maart gratis speelbaar. Ook een selectie aan andere multiplayer- en Zombies-content is dan voor iedereen gratis speelbaar. Daaronder valt ook de Zombies-modus Onslaught, alsmede Apocalypse 24/7 , waaronder de multiplayermodi Team Deatchmatch, Kill Confirmed, Domination en Hardpoint vallen. Ook Gun Game is een week gratis. Dit weekend is daarnaast een Double XP- en Double Weapon XP-weekend.

Alle progressie die spelers tijdens de gratis week boeken, kan worden meegenomen in een gekochte versie van de game. De gratis week is beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S. Hieronder is een trailer te zien van de Outbreak-modus.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Soulja Boy komt met een nieuwe console

Tweede seizoen comedyserie Mythic Quest begint op 7 mei