in

Outriders heeft last van opstartproblemen


Gister verscheen Outriders voor het grote publiek, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het lijkt er op dat de servers van de game niet opgewassen zijn tegen de hoge spelersaantallen.

Zo geven talloze spelers aan dat ze niet voorbij het inlogscherm komen. De één zegt dat de game van People Can Fly geen internetverbinding kan maken,  en de ander komt niet voorbij het authenticatiescherm. 

Op de officiële website van de game wordt aangegeven dat er ergens een uitval is opgetreden waardoor de servers niet naar behoren werken. Het probleem wordt momenteel onderzocht.

In een blogpost op Reddit, geeft uitgever Square Enix aan dat het probleem alle aandacht van de studio heeft en dat er aan patches wordt gewerkt om de problemen te verhelpen.

De shooter van People Can Fly en Square Enix is reeds beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers kunnen in de game hun eigen ‘Outrider’ maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Genshin Impact aangekondigd voor PlayStation 5

Epic Games voegt Stonks-man aan Fortnite