Inside.Gamer is een digitale ontmoetingsplek waar we een gigantisch groot feestje gaan bouwen. De bedoeling is dat iedereen mee kan doen en dit het kloppende hart van de Nederlandse game community gaat vormen. Je kan Inside.Gamer zien als een modern forum, met moderne technologie, waar we ook vooral rekening houden met meer dan alleen geschreven berichten. Omdat gamers in ons land in heel veel kleinere groepjes zitten, kan Inside.Gamer er juist voor zorgen dat je altijd weet waar je moet zijn om reacties op het laatste nieuws te lezen of als je gewoon zin hebt in een goede portie vermaak met het beste van het internet verzameld. Wij hopen dat jullie allen gezellig meediscussiëren en toffe posts maken.

Inside.Gamer.nl is onderdeel van Gamer.nl, een uitgave van Reshift Digital BV, dat naast Gamer.nl diverse andere websites en tijdschriften publiceert, waaronder Power Unlimited, ComputerTotaal, Kieskeurig, Zoom.nl en PCM.

Je kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar redactie@gamer.nl. Wij proberen zo spoedig antwoord te geven op de antwoorden die we binnenkrijgen, maar dat kan helaas wel eens een paar dagen duren.