in

Overwatch-regisseur Jeff Kaplan is vertrokken bij Blizzard


Het vertrek van Kaplan werd gisteren aangekondigd. Aaron Keller, die sinds het begin bij het oorspronkelijke team achter Overwatch zat, neemt het stokje over. 

“Jeff was een geweldige leider, mentor en vriend en weet hoeveel we hem gaan missen”, aldus Keller. “Ik heb veel geluk gehad dat ik vele jaren naast hem en de rest van het Overwatch-team heb kunnen werken en iets heb kunnen bouwen dat nog altijd mensen over de wereld inspireert, en ik ben vereerd om het over te nemen.”

“Het was werkelijk een eer om de kans te hebben om werelden en helden te creëren voor zo’n gepassioneerd publiek”, zo laat Kaplan zelf weten. “Ik wil mijn dank aan iedereen bij Blizzard uitspreken die onze games heeft ondersteund, onze geweldige gameteams en onze spelers. Maar ik wil in het bijzonder de geweldige game-ontwikkelaars die samen met mij hebben gecreëerd bedanken. Accepteer de wereld nooit zoals het lijkt te zijn. Durf altijd te kijken naar wat het zou kunnen worden. Hopelijk doe je hetzelfde.”

Het is niet bekend wat Kaplan in de toekomst gaat doen of waarom hij bij Blizzard is vertrokken. Op dit moment wordt er gewerkt aan Overwatch 2, een vervolg op de populaire hero-shooter.

Overwatch 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

MLB The Show 21, Fable-games en meer naar Game Pass

Gerucht: Remake van Star Wars: KOTOR in ontwikkeling