in

Permanent Gun Game en Prop Hunt IN COD WW2 na update


In gun game-modus start je met een pistool en krijg je na elke kill een nieuw wapen. Degene die het snelst met het laatste wapen een kill maakt wint de game. Wordt je in de modus geknifed, dan wordt je een ‘level’ teruggezet.

De party-modus Prop Hunt is voor de meeste gamers wel bekend door Garry’s Mod, maar is nu dus ook beschikbaar als modus in Call of Duty: WW1. Hier is het de bedoeling om als speler jezelf te verstoppen, doordat je je kan vermommen als een object dat in de map voorkomt. Zo kan je een bosje of een zandzak zijn. Een tegenspeler moet zien uit te vogelen welk object jij bent.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft ook een verandering aangebracht aan Gun Game met deze update. Er was een probleem dat spelers ‘away from keyboard’ waren en dit verstoorde het soepel verlopen van een potje. Nu worden spelers gekickt die 5 minuten geen schade doen.

In een Reddit-post zegt Sledgehammer Games: “Bedankt voor alle behulpzame feedback waardoor de modi zo leuk mogelijk zijn geworden. Start het spel op en veel plezier.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic niet blij met solo-spelers die samenwerken in Fortnite: Battle Royale

Alles wat je nodig hebt voor je YouTube/Twitchkanaal! – De Harde Waarheid