in

Peronages Gotham Knights hebben ieder hun eigen progressiesysteem


In Belfrey, het hoofdkwartier van de co-op game, kunnen spelers kiezen om als Batgirl, Nightwing, Red Hood of Robin te spelen. Warner Bros. Montreal meldt dat elke held eigen XP verdient en beschikt over een unieke skiltree. De game is daarnaast volledig speelbaar met één van de vier personages.

“Het idee is dat de gameplaycyclus verweven wordt met het verhaal”, zegt creative director Patrick Redding. “Het is niet een verhaal dat zich afspeelt in één nacht, maar gaat juist om de groei van de held. De game stelt spelers in staat gigantisch te groeien in een open wereld die ze moeten beschermen en waarnaar ze keer op keer terugkeren.”

Gotham City moet dan ook een ‘levend ecosysteem’ worden met npc’s met bepaalde routines, constante bedreigingen en vijanden die net als de spelers in level stijgen naarmate de game vordert.

Tot slot zegt Redding dat spelers naast de Court of Owls een hoop andere klassieke Batman-schurken mogen verwachten. ‘Detectivewerk’ en andere missies gaan vooraf aan confrontaties met deze personages.

Gotham Knights moet in 2021 uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Gotham Knights

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft Flight Simulator ‘grootste Game Pass-lancering’ voor pc

Fortnite verliest meer dan 60 procent van de spelers op iOS