in

PES koopt Juventus-rechten op


Pro Evolution Soccer heeft in een Tweet, via hun officiële Twitter-account, bekentgemaakt dat er een overeenkomst is gesloten tussen Juventus en PES. In deze overeenkomst is een unieke samenwerking tussen de twee vastgelegd. Dit houdt onder meer in dat alle tenue’s, 3D-scans van de spelers en het Juventus-stadion volgend jaar alleen nog maar te bewonderen zijn in PES.

Ook het logo en de clubnaam zijn off-limits voor EA’s Fifa 20. EA heeft inmiddels bekendgemaakt dat Juventus onder de naam Piemonte Calcio gaat spelen in Fifa 20. Piëmont is de regio waar Juventus zich in bevindt, Calcio is Italiaans voor voetbal. Een vrij logische naam dus voor de Italiaanse kampioen.

Fifa-fans kunnen echter wel gebruik maken van Juventus-spelers. Onze De Ligt en die Portugese spits zijn dus gewoon speelbaar op Fifa en verkrijgbaar in Ultimate Team. Hier vind je een lijst met veelgestelde vragen, mochten er nog onduidelijkheden zijn.

Eerder dit jaar was er gedoe tussen Fifa 19-ontwikkelaar EA en Juventus-speler Cristiano Ronaldo. Zou dit volgens jullie hier iets mee te maken kunnen hebben, of staat dit hier compleet los van?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Roach in de The Witcher-serie op eerste foto te zien

Nintendo kondigt nieuw Switch-model en Joy-Cons aan