in

Peter Moore is nu werkzaam bij Unity


Moore is nu senior vicepresident van Sports en Live Entertainment bij het bedrijf, dat vooral bekend staat om diens gelijknamige engine. In een tweet meldt hij: “Ik vind het geweldig om met allerlei vrienden uit de industrie te worden herenigd terwijl we aan hele coole dingen werken. Wordt vervolgd…”

Moore begon zijn carrière in de game-industrie bij Sega, waar hij verantwoordelijk was voor de lancering van de Dreamcast in het Westen. Daarna ging hij bij Microsoft aan de slag met het Xbox-merk. Zo toonde hij tatoeages van Halo 2 en Grand Theft Auto 4 op zijn lichaam tijdens de aankondigingen van de spellen. Het is nog altijd niet duidelijk of de tatoeages permanent waren.

In 2007 ging Moore aan de slag bij EA om de sportfranchises te managen. Tien jaar later vertrok hij om als CEO bij de voetbalclub Liverpool aan de slag te gaan, het team waar hij al heel zijn leven fan van was. Gedurende Moore’s tijd als CEO van de club, won Liverpool onder andere de Premier League, Champions League en Fifa Club World Cup.

Moore is bij Unity herenigd met John Riccitiello, de huidige CEO van het bedrijf. Riccitiello was toen Moore werkzaam was bij EA de CEO van die uitgever.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk vanavond naar de Resident Evil Showcase

Ghost Recon Breakpoint een kleine week lang gratis speelbaar op pc