in

Phil Spencer zou graag een nieuwe Killer Instinct zien verschijnen


Dat meldt hij in een recente aflevering van de Dropped Frames-podcast, waar hij te gast was. Hij meldt dat hij samen met Matt Booty van Xbox Game Studios regelmatig over de vechtreeks praat en dat ze beiden graag de franchise laten terugkeren.

“Het gaat om het juiste team en de juiste kans vinden”, meldt Spencer. “Maar er is zeker geen gebrek aan motivatie om meer met Killer Instinct te doen, want we houden van de franchise en de reactie van gamers op de franchise.”

In de podcast meldt Spencer ook dat de nieuwe Fable-game in goede handen is bij Playground Games, de ontwikkelaar van de Forza Horizon-reeks. De nieuwe Fable werd vorig jaar aangekondigd middels een teaser. “Gezien de hoge lat die Playground voor zichzelf heeft gelegd – ik denk dat ze dat met Forza Horizon 5 wel hebben laten zien – vind ik dat mensen vertrouwen moeten hebben dat (studiohoofd) Gavin Raeburn en het team de focus hebben om iets ongelooflijks met de IP te doen. We weten dat het belangrijk is voor Xbox-fans en kunnen niet wachten om meer te tonen.”

Tot slot reageerde Spencer nog op het feit dat tijdens E3 werd gemeld dat Halo Infinite deze feestdagen uitkomt en er dus nog geen precieze releasedatum is. Volgens hem is er geen kans meer op uitstel – in ieder geval niet voor meerdere maanden – maar wil de ontwikkelaar nog een datum bepalen ergens in de feestdagen. Ook moet er gekeken worden naar de releasedatum van andere belangrijke releases in het najaar. Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries willen niet nu al een datum aankondigden en het vervolgens een week moeten uitstellen.

Halo Infinite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PS5-versie Sniper Ghost Warrior Contracts 2 komt op 24 augustus uit

Sonic Symphony-concert nu online te zien