in

PlayStation 4-update beschikbaar, levert technische problemen op


Zo melden diverse gebruikers dat ze hun vriendenlijst niet kunnen zien. Dat is frappant, omdat de update juist bedoeld is om Parties en Messages te stroomlijnen.

Het is de bedoeling dat elke Party dankzij de update een bijbehorende groepschat heeft om deel van uit te maken – met dezelfde deelnemers dus – maar zonder beschikbare vriendenlijst kunnen mensen nu geen nieuwe Parties aanmaken. Een tijdelijke oplossing is via de Messages-app een Party aanmaken, in ieder geval tot het probleem opgelost is.

De update voegt ook nieuwe avatars toe, onder andere Bloodborne, Journey, God of War en Ghost of Tsushima. Daarnaast is het niet meer mogelijk om Events te maken, en het is ook niet meer mogelijk om privé Communities aan te maken, al blijven de bestande Communities intact. Deze veranderingen zijn echter wel bewust.

Verder zijn de Parental Controls verbeterd en zijn er meer opties voor de tweestapsverificatie. Tot slot is de Remote Play-app nu ook geschikt gemaakt voor PlayStation 5. Alle aanpassingen zijn op PlayStation Blog te bekijken.

Het is niet duidelijk wanneer de technische problemen die update 8.00 veroorzaken opgelost zijn. Sony heeft nog niet gereageerd op de problemen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Child’s Play: pffff het is kinderspel

De eerste trailer van de Monster Hunter-film