in

PlayStation Plus-games van februari bekend


Het gaat om Destruction Allstars, Concrete Genie en Control: Ultimate Edition. De games zijn vanaf dinsdag 2 februari gratis beschikbaar via de dienst van Sony. 

Destruction AllStars is speelbaar op PS5 en werd vorig jaar tijdens de PlayStation 5-onthulling voor het eerst getoond. De game draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten.

Concrete Genie werd in oktober 2019 uitgebracht voor PS4. In de adventuregame schilderen spelers muurtekeningen en graffiti, dat vervolgens tot leven komt op de muur. Spelers gebruiken de bewegingsgevoelige techniek in de DualShock 4-controllers om te schilderen. PS Plus-leden kunnen de PS4-versie spelen op zowel PS4 als PS5.

De derde game is de Ultimate Edition van Control. Deze editie van de Remedy-game bevat naast de hoofdgame en alle uitgebrachte gratis updates ook beide uitbreidingen, The Foundation en AWE. Control Ulimate Edition is op zowel PS4 als op PS5 speelbaar. Op de nieuwe console van Sony maakt de game gebruik van de extra rekenkracht.

Tot en met 1 februari kunnen de games Maneater, Shadow of the Tomb Raider en Greedfall nog worden geclaimd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Puyo Puyo Tetris 2 komt in maart naar pc

Tomb Raider krijgt animeserie op Netflix