in

PlayStation Portal

Heb de PlayStation Portal pre-ordered. Krijg hem vandaag binnen.

De PlayStation Portal-handheld kan in de toekomst een nog aantrekkelijkere aankoop worden voor een breder scala aan spelers, aangezien Sony de komende maanden zal onderzoeken of ondersteuning voor cloudstreaming kan worden geïmplementeerd.

In een gesprek met de Japanse publicatie AV Watch sprak Sony’s Hideaki Nishino over de draagbare console en zei dat Remote Play en cloudstreaming alleen verschillen in termen van serverlocatie, en dat er dus geen technische hindernissen hoeven te worden overwonnen om ondersteuning voor cloudstreaming te implementeren. Daarom heeft Sony zich voorlopig alleen op Remote Play geconcentreerd, maar zal onderzoeken of de functies van de console in de toekomst kunnen worden uitgebreid.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TomKauw
11 dagen geleden

Misschien mis ik iets, maar als er “geen technische hindernissen overwonnen hoeven te worden”, waarom ondersteunt het apparaat dan niet allang cloudstreaming?

Heb ‘m zelf nog niet kunnen testen, maar puur als Remote Play-machine komt het op mij niet erg aanlokkelijk over. Dit hele luxeproduct lijkt onderuit gehaald te worden door smartphones en tablets met een controllerklemmetje.

rainking@themovies.ig – The Marvels

Stelling van de week: Een live action Zelda-film kunnen we beter niet doen.