in

Pokémon Go heeft speciale Pikachu voor verjaardag


De speciale Pikachu kan vanaf vandaag tot 31 juli verkregen worden. Of hij gevonden kan worden in het wild, of via een speciale missie is nog niet duidelijk.

Ook zullen normale Pikachu’s in deze periode meer in het wild voorkomen dan normaal. Spelers die een gouden Pikachu Fan-medaille bezitten kunnen speciale Pikachu-gerelateerde items kopen voor hun avatar. Daaronder vallen onder andere een T-shirt en Pikachu-oren. Deze medaille ontvangt de speler door 300 Pikachu’s te vangen.

Naast dit nieuws brengt Niantic fans ervan op de hoogte dat er binnenkort een Special Research event komt die focust op de mythische pokémon Celebi. Het bedrijf laat binnenkort meer weten over dit event.

Dit is niet de enige speciale versie van een pokémon die gevangen kan worden in Pokémon Go. Aanstaande zondag kunnen fans een Squirtle met een zonnebril vangen. Dit is een ode aan een populaire Pokémon-aflevering, ‘Here Comes the Squirtle Squad’. De blauwe schildpad is tevens de focus van de Community Day van deze maand.

Pokémon Go

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Crew 2 review – Een oppervlakkige open wereld

LEGO The Incredibles review – Niet zo super als die andere helden