in

Pokémon Go ontvangt Pokémon Home-integratie


De dienst is vooralsnog alleen beschikbaar voor mensen die level 40 zijn in de game. Het overzetten kan gedaan worden door de Go Transporter in Pokémon Go te gebruiken.

Dit item heeft echter maar een beperkte hoeveelheid energie, en elke pokémon die overgezet wordt kost wat energie. Als een pokémon shiny, legendary of mythical is vergt het nog meer energie – zo verbruiken shiny legendaries 9000 energiepunten van de 10.000 beschikbare energiepunten.

De Transporter laadt automatisch weer op, maar van een lege naar een volle batterij gaan duurt ongeveer een echte week. Men kan er ook voor kiezen om hem meteen in één keer op te laden via PokeCoins. Van een lege naar een volle batterij gaan kost 1000 munten.

Pokémon Home lanceerde in februari dit jaar en laat spelers hun pokémon uit verschillende games bewaren en zo gebruiken in andere games. De dienst was eerder al beschikbaar voor Pokémon Sword en Shield en Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee, maar na aandringen van fans is het nu dus ook beschikbaar in Pokémon Go.

Meer informatie over de wisselwerking tussen Pokémon Go en Pokémon Home is op de officiële site te vinden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vergelijking toont verschil tussen Spider-Man op PS4 en PS5

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft op PS5 haptische feedback voor geweren