in

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX bevat automatische modus


Wanneer spelers deze modus met de L-knop inschakelen, wandelen de pokémon zelf rond in de kerker tot ze een vijand treffen. Tijdens gevechten is het ook mogelijk om een automatische aanval uit te voeren met de A-knop, in plaats van één van de vier aanvallen te kiezen.

Daarnaast kunnen spelers met acht andere pokémon door een kerker spelen, in plaats van de gebruikelijke drie metgezellen. De extra pokémon bevinden zich ergens in de random spelwereld en zullen zich aansluiten bij het avontuur. Tot slot kunnen verslagen spelers zich laten redden door andere spelers, of pokémon uit hun eigen reddingsteam.

De veranderingen zijn volgens Nintendo vooral bedoeld om beginnende spelers op weg te helpen. Uit de demo, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop, blijkt ook dat spelers onder andere bij aanvang van de game zelf een pokémon kunnen kiezen, in plaats van verplicht de pokémon te moeten kiezen die bij hen past.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX verschijnt op 6 maart voor Nintendo Switch. Gisteren werd ook de uitbreidspas voor Pokémon Sword en Shield aangekondigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Pokémon Sword- en Shield-uitbreidingen zijn een kijkje in de toekomst – Column

Pokémon Go draaide in 2019 meer omzet dan ooit