in , ,

Pokemon Pearl & Diamond Remaster op de Nintendo Switch!

Er zijn geruchten dat Pokemon Pearl & Diamond op de Nintendo Switch komen! Wat denken jullie komt er een remaster van Pokemon Pearl & Diamond op de Switch? Er zijn meerdere artikels hierover, maar het is helaas nog niet gecomfired. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze geruchten vinden en of jullie daar hyped voor zijn. Ik vond het zelf een van de beste Pokemon games die ik heb gespeeld. Het lijkt mij dus echt enorm gaaf als hier een remaster van komt!

Het artikel:

https://www.dexerto.com/pokemon/pokemon-diamond-pearl-remake-names-leak-but-are-they-real-1514260/?amp

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
redadidas
redadidas
1 jaar geleden

Het zou in ieder geval wel welkom zijn. Sword & Shield hebben mij totaal niet kunnen boeien, helaas.

CodyvandenBogert
1 jaar geleden

Zou mooi zijn. Here’s honing.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Heel erg zin in. Dit gaat wel gebeuren toch?

PietS.
PietS.
1 jaar geleden

Ik denk dat dit de volgende mainline games zullen zijn, inderdaad. Ook de geruchten wijzen hier op. Ik hoop dat ze deze maand (Pokémon 25th anniversary maand) aangekondigd worden!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door PietS.
Dunke
1 jaar geleden

Ik hoop het. Heb Diamond ongeveer 3 uur gespeeld op de DS maar toendertijd snapte ik er niks van. Zou graag een revanche willen en me echt gaan verdiepen in Pokémon.

JarnickHemel23
JarnickHemel23
1 jaar geleden

Laat dit alsjeblieft waar zijn!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door JarnickHemel23
MarioLuigi
MarioLuigi
1 jaar geleden

Ik hoop het zo! En dan natuurlijk met nieuwe regio varianten en mega evoluties!

Snafu9
Snafu9
1 jaar geleden

Ik ga er vanuit dat dit wel de aankondiging gaat worden van Pokemon Day. Zelf zou ik het wel vet vinden als ze alleen de Pokemon erin doen van Gen 1 t/m 4 en die dan ook allemaal kan vangen in het spel zelf. Op exclusive Pokemon na dan om te ruilen. Geeft echt weer het gevoel van Diamond en Pearl. Dan dat je op route 1 een Bunnelby kan vangen ofzo.

Het spel verleend zich er ook prachtig voor. Mt. Coronet kan een grote wild area worden. Maar het liefst hoop ik op een volledige vrije besturing op elke route. Maar het zal me ook niks verbazen als ze het in de stijl van de Let’s Go Spellen uitbrengen. Als er dan maar wel Pokemon achter je aanlopen

De basismoves in Guilty Gear Strive

Mod voegt Tifa uit Final Fantasy 7 toe aan Tekken 7