in

Pokémon Sword en Shield lanceren op 15 november


Tijdens de presentatie zijn vier nieuwe pokémon van de achtste generatie onthuld. Dit zijn Wooloo de schaap-pokémon, Gossifleur de bloem-pokémon, Drednaw de bijt-pokémon en Corviknight de raaf-pokémon. Ook de evolutie van Gossifleur, genaamd Eldegoss, werd getoond.

De starter-pokémon Grookey, Scorbunny en Sobble waren al eerder getoond tijdens de aankondiging van Pokémon Sword en Shield.

Pokemon Sword Shield

Pokemon Sword Shield

Pokemon Sword Shield

De uitgestrekte Wild Area van de Galar-regio bevindt zich tussen de verschillende steden. Hier kunnen verschillende pokémon worden gevonden, gebaseerd op waar de speler zich bevind en wat voor weer het is. Bovendien kan de speler in deze gebieden zelf zijn camera besturen om op zoek te gaan naar pokémon en items op het land, in het gras, in het water en in de lucht.

Ook is het nieuwe Dynamex-systeem onthuld. Deze speciale kracht kan op bepaalde plekken in de Galar-regio worden geactiveerd en kan één keer per gevecht worden worden gebruikt om een pokémon groter en sterker te maken. Alle aanvallen die depokémon kent, veranderen bovendien in sterkere versies van zichzelf. Na drie beurten is het Dynamex-effect van de pokémon uitgewerkt.

Max Raid Battles worden omschreven als strategische gevechten voor maximaal vier spelers. Deze sterke pokémon houden het hele gevecht hun Dynamex-vorm aan en kunnen in een groep worden bestreden door middel van local wireless of online. Als de raid is verslagen, kan de speler een poging wagen om depokémon te vangen. Sommige pokémon kunnen bovendien pas worden gevonden in de wereld wanneer deze zijn verslagen in een raid.

Pokemon Sword Shield

Pokemon Sword Shield

Leon is onthuld als de kampioen van de Galar-regio. Hij is ongeslagen en geliefd door de inwoners van de regio. Zijn jongere broer, genaamd Hop, wil in de voetstappen van Leon volgen en start zijn avontuur op hetzelfde moment als de speler.

Een ander nieuw personage Magnolia, de professor van de Galar-regio. Ze specialiseert zich in het onderzoeken van het Dynamex-systeem. Haar kleindochter en assistent Sonia helpt haar hierbij.

Milo wordt getoond als een van de gym leaders in de spellen. Hij maakt gebruik van het gras-type. Gym leaders beschikken ook over de mogelijkheid om Dynamex te activeren, wat tot verwoestende gevechten kan zorgen in de stadions.

Pokemon Sword Shield

De twee onthulde legendarische pokémon zijn Zacian en Zamazenta. De pokémon hebben een wolfachtig uiterlijk, waarvan Zacian een zwaard in zijn bek draagt en Zamazenta een schild om zijn hals heeft. Hieruit kan worden opgemaakt dat Zacian de exclusieve legendarische pokémon van Pokémon Sword is, terwijl Zamazenta dit is voor Pokémon Shield.

Tot slot is bekendgemaakt dat Pokémon Sword en Pokémon Shield vanaf 15 november verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Pokemon Sword Shield

Pokemon Sword Shield

Kijk hieronder de gehele Pokémon Direct terug.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gameplay-beelden Minecraft Earth onthuld

Starfield heeft voorrang op The Elder Scrolls 6