in

Poolse consumentenbond onderzoekt problemen Cyberpunk 2077


Een woordvoerder van UOKiK, kort voorUrząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów (Bond voor Competitie en Consumentenbescherming) zegt dat het ontwikkelaar CD Projekt Red vraagt om de problemen uit te leggen en actie te ondernemen.

“We zullen controleren hoe de ontwikkelaar aan patches werkt die de problemen op verschillende consoles oplossen, maar ook welke stappen het bedrijf zet om mensen die hun geld terug hebben gevraagd en niet blij zijn met hun aankoop tegemoet te komen, ondanks de verzekeringen van de ontwikkelaar”, zegt woordvoerderMałgorzata Cieloch.

Mocht de consumentenbond niet tevreden zijn – bijvoorbeeld met het huidige retourbeleid, meldt het rapport – dan kan het een boete opleggen van maximaal tien procent van het inkomen over 2020. Ook zou het CD Projekt Red kunnen vragen ‘digitale bonussen’ uit te delen aan bezitters van de game.

De release van Cyberpunk 2077 werd geplaagd door bugs en technische problemen op vooral de Xbox One en PlayStation 4. Sony haalde de game kort na lancering uit de PlayStation Store.

CD Projekt Red heeft nog niet gereageerd.

Cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ontwikkelaar geeft uitgebreide update over I Am Jesus Christ

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk vr-ondersteuning