in

Populaire Chinese mmo Swords of Legends Online komt naar het Westen


Dat hebben uitgever Gameforge en ontwikkelaars Wangyuan Shengtang en Aurogon aangekondigd. De game lanceer op een nog niet specifiek genoemde datum in Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika en bevat Engelse, Franse en Duitse taalopties.

Deze “volledig geremasterde en verbeterde” versie van de game bevat zes speelbare klassen die elk hun eigen wapens, verhaal en speelstijl hebben. In de game kunnen twee specialisaties per klasse worden ontgrendeld. In de game bezoeken spelers diverse kerkers die zowel alleen als in multiplayer te doorlopen zijn. Ook zijn er raids voor twintig spelers en diverse PvP-modi. Alles is gebaseerd op Chinese legendes en mythologieën.

Gameforge brengt het spel naar het Westen. Het bedrijf geeft ook andere mmo’s als Tera, Aion en Metin 2 uit. De game komt in drie verschillende edities uit via Steam, Epic Games Store en direct via Gameforge. De goedkoopste versie kost 40 euro. Door het spel alvast aan te schaffen, krijgen consumenten toegang tot aankomende gesloten bèta’s en de mogelijkheid om een in-game naam voor lancering te registeren.

Meer informatie over de game en de reserveringsmogelijkheden is op de Gameforge-website te vinden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overname Gearbox door Embracer is nu rond

Aanmelden voor Forza Motorsport 8-speeltest kan vanaf nu