in ,

Post je Nintendo Direct set-up!

Nog even en de Nintendo Direct begint. Waar ga je hem kijken? Ik wil foto’s van je set-up zien! Ga je lekker knus op de bank kijken, of op je telefoon in bed?

Zelf ga ik nieuws schrijven voor Gamer.nl (en de oude InsideGamer-site), dus ik heb mijn werkbureau zoals gewoonlijk vlakbij m’n televisie gezet om zo helemaal klaar te zitten voor een uurtje of wat noeste arbeid!

Goed, genoeg gekletst, laat maar komen die foto’s van je Direct set-up!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dunke
2 jaren geleden
MonsterCrab
2 jaren geleden

Hier mijn rommelige streaming set-up. Let’s gooooooo!!

IMG_6565.png
PeezyNL
PeezyNL
2 jaren geleden

Op de big screen, boys: https://imgur.com/a/tIPifB0

RuanMoleman
2 jaren geleden
Antwoord aan  PeezyNL

Not bad… not bad at all!

Skuerke
2 jaren geleden

Gezellig vanaf de bank.

https://imgur.com/gG5hca0

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Skuerke

Ik lees morgenochtend wel wat het geworden is. Zo lekker slapen. Have fun.

CodyvandenBogert
2 jaren geleden

Ik heb er zin in!

20210217_215249.jpg
JaccoPeek
2 jaren geleden

Hype

JaccoPeek
2 jaren geleden
Antwoord aan  JaccoPeek

Ah shit, m’n afbeelding is niet geupload 🙁

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

LET’S GOOOOO!!!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden

Ja hoor, m’n verwachtingen waren alsnog te hoog.

No more heroes 3 ziet er uit alsof het 8 jaar te laat uit komt.

Skyward Sword vind ik de slechtse mainline zelda die er is. Ik stoor me wild aan het feit dat link constant loopt alsof ie kramp aan z’n arm heeft. Zelfs nu het met normale controls nog..

Het enige positieve puntje voor mij was die nieuwe Square rpg..

DopieJopie1
DopieJopie1
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Nintendo zal er ook geen moeite in stoppen om SS wel de oppoetsbeurt te geven die het nodig heeft….. Ik vraag me echt oprecht waar ze in hemelsnaam mee bezig zijn.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Ik heb gelukkig niet live gekeken. Wat een tegenvaller zeg. Volgens mij is dit het ideale moment voor Nintendo om gamers binnen te hengelen: de PS5 kan je nergens krijgen en de Series X is ook een lastig verhaal. Wat doet Nintendo in die periode: No More Heroes 3, die er inderdaad uitziet als een lelijke Wii Game (hij kan best leuk worden hoor, want dat was de eerste ook), Mario Golf (ik zit er niet op te wachten) en weer een remaster.

De remasters snap ik op zich wel. Zeker de Wii U remasters, want bijna niemand had de console, maar het lijkt er nu op dat ze alles opnieuw uitbrengen. Als ze daarnaast nog wat moois uitbrengen voor de mensen die al die games al wel gespeeld hebben…

Splatoon 3 dan nog voor 2022… ik had echt wel wat meer verwacht en zeker gehoopt. Misschien bewaren ze het voor juni, of misschien is het wel echt veel lastiger in deze tijden om een game te ontwikkelen. Voor mijn gevoel is er na Smash Bros. geen echte 1st party AAA naar mijn smaak uitgekomen. Luigi’s Mansion en Link’s Awakening zaten er tegenaan en Animal Crossing en Pokemon passen niet in mijn straatje.

Voorlopig in ieder geval geen haast bij het uitspelen van mijn huidige games. Hopelijk wordt Silk Song snel gedropt.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik had er in z’n totaliteit ook meer van verwacht, daarom hoop op snel meer Pokémon 25, Zelda 35 en E3 Direct nieuws.

SS HD stemt mij wel heel gelukkig!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
Kwolly
Kwolly
2 jaren geleden

Ik vond 11 uur te laat worden dus ben lekker naar bed gegaan. Vanavond heb ik tijd dus ga hem dan kijken. Maar wat ik er tot nu toe van gelezen heb valt het wat tegen.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

SS HD!!!!!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.
DopieJopie1
DopieJopie1
2 jaren geleden
Antwoord aan  PietS.

Jeeeej! 60 euro voor een Wii game uit 2011 die er nog steeds niet mooi uit ziet.

Maar Nintendo fans zijn blij, want de game is te spelen met normale controls. Wauw! Wat inovatief weer van Nintendo!

Nu serieus: jij zal alles wel weer goed praten, maar dit was misschien wel de matigste direct ooit.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  DopieJopie1

Wauw… Beetje trieste reactie kerel. Ik als die-hard Zelda fan ben hier uiterst blij mee ja. De game ziet er een stuk mooier uit, runt op 60fps en kan ein-de-lijk met normale controls gespeeld worden! Die Joy-Cons zijn trouwens ook echt koning. Ik kan niet wachten. IK. Nu hopen dat TWW HD & TP HD (+ OoT & MM) ook nog naar de Switch komen.

Verder werd ik blij van Mario Golf, Splatoon 3 en de AoC DLC, maar voor de rest was het niet echt denderend, inderdaad. Niet proberen te denken voor mij. Ik kan echt wel objectief zijn. 😉

Ik hoop nog op een Zelda 35 Direct, een Pokémon 25 Direct en een dikke knaller van een E3 Direct.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.

Monster Hunter Rise laat van zich zien

Tales from the Borderlands vanaf 24 maart verkrijgbaar op Switch