in

Pre-orders en nieuwe demo System Shock-remake volgende maand live


Dat heeft ontwikkelaar Nightdive Studios aangekondigd. De game kan ergens eind volgende maand via Steam, GOG.com en Epic Games Store worden gereserveerd. 

Iedereen die de game reserveert, ontvangt gratis System Shock 2: Enhanced Edition. Ook alle mensen die de crowdfunding van het project hebben gefinancierd met 30 of meer dollar ontvangen System Shock 2: Enhanced Edition gratis. De nieuwe versie van System Shock 2 moet ongeveer gelijktijdig met de remake van de eerste game lanceren.

De laatste demo voor de game moet onder andere het medische en het cyberspacelevel bevatten. Spelers kunnen daarbij lichaamsdelen van vijanden eraf hakken of schieten. Ook zijn er nieuwe dialogen ingesproken. Op consoles moet de demo op een later moment verschijnen.

De remake van System Shock werd in 2015 als een remaster aangekondigd door Nightdive Studios. Later kondigde het bedrijf aan dat het een remake werd. Net als in het origineel bezoeken spelers een ruimtestation waar een A.I. is losgeslagen. 

Er is nog geen precieze releasedatum bekend. Nightdive laat tot slot weten dat het ook aan een vr-versie van System Shock 2 werkt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Journey to the Savage Planet staat vanaf donderdag op Steam

Hitman 3 krijgt ondersteuning voor ray-tracing op Xbox Series X en S