in

Prince of Persia-remake en The Division Heartland worden niet op E3 getoond


Dat werd via berichten op Twitter onthuld. De The Sands of Time-remake had eigenlijk in januari dit jaar uit moeten komen, maar werd eerder al uitgesteld naar een onbekende datum. Inmiddels heeft Ubisoft laten weten dat het spel niet op E3 of de Ubisoft Forward-presentatie wordt getoond en pas volgend jaar uitkomt.

Prince of Persia: The Sands of Time verschoon oorspronkelijk in 2003 voor de PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. Het spel staat onder veel fans bekend als de beste moderne Prince of Persia-game. Een unieke eigenschap is dat spelers met een speciale dolk de tijd kort kunnen terugdraaien, en zo gevechten en platformsecties overnieuw kunnen doen.

Ook het eerder dit jaar aangekondigde The Division Heartland is niet aanwezig op E3 of de Ubisoft Forward-presentatie. Massive Entertainment en Red Storm Entertainment lieten bij de onthulling van het spel weten dat het later dit jaar moet verschijnen, maar ondanks dat blijft nieuwe informatie deze week uit. 

The Division Heartland is een free-to-play-game in de The Division-franchise. Het spel staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Ubisoft laat in ieder geval wel meer van Rainbow Six Extraction zien op E3. De Ubisoft Forward-presentatie wordt aanstaande zaterdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rainbow Six Quarantine wijzigt naam naar Rainbow Six Extraction

Onthulling van vierde seizoen Call of Duty-games is donderdag