in

Next-gen update Greedfall niet gratis voor mensen die game via PS Plus hebben geclaimd


Sinds gisteren is de Gold Edition van Greedfall beschikbaar. Dit voegt nit alelen nieuwe content aan de game toe, maar brengt het spel ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Eigenaren van de PS4- en Xbox One-versies van de game kunnen een gratis update voor de next-gen versie downloaden.

De makers van de game hebben echter laten weten dat mensen die het spel in januari via PlayStation Plus hebben geclaimd, de gratis update niet kunnen downloaden. Deze PS Plus-versie van de game blijft via backward compatibility op PlayStation 5 draaien en ontvangt dus geen verbeteringen.

De tweet waarin deze informatie werd aangekondigd, kon rekenen op veel kritiek van boze gamers. Het is echter relatief gebruikelijk dat mensen die een game via PS Plus hebben geclaimd, niet gratis een next-gen update ontvangen. Eerder gebeurde dit bijvoorbeeld met Control.

De Gold Edition van Greedfall bevat The De Vespe Conspiracy, een uitbreiding waarmee het verhaal van de rpg wordt hervat. Daarbij reizen spelers af naar een nieuwe regio van het eiland Teer Fradee, waar ze ‘een nieuwe intrige’ oplossen, nieuwe gebieden verkennen, vechten tegen nieuwe vijanden en nieuwe uitrusting verzamelen. De next-gen update voorziet de game van een 4K-resolutie, andere visuele verbeteringen, kortere laadtijden en een 60 fps-modus in de Performance Mode.

Greedfall verscheen oorspronkelijk in 2019, waarbij spelers fungeren als een bemiddelaar tussen kolonisten en inboorlingen op een fictief eiland. De game staat vooral bekend om zijn diepgaande rpg-mechanieken, waar onderhandelingen tussen facties en magie bij komt kijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ratchet and Clank: Rift Apart kan nu in 120hz gespeeld worden

Taego-map aan testservers van PUBG toegevoegd