in

PS5-gamers spelen per ongeluk PS4-versie CoD: Black Ops Cold War


Dat zegt Eurogamer te hebben vernomen. De verwarring ontstaat bij het kopen van de de cross-gen bundel of de Ultimate Edition van de shooter. Wanneer men dat doet, ontvangt men namelijk zowel de PlayStation 4- als PlayStation 5-versie van de game.

Wanneer een van deze edities via de PlayStation Store wordt aangeschaft, kan men kiezen welke onderdelen van Black Ops Cold War geïnstalleerd worden – bijvoorbeeld alleen de campagne of de multiplayer. Wanneer men er voor kiest om alles te installeren, kan het gebeuren dat de PS4-versie per ongeluk wordt afgespeeld.

Om er zeker van te zijn dat de PS5-editie van het spel gespeeld wordt, moet men het icoontje met drie stipjes aanklikken naast de speelknop. Daar kan men specifiek de PS5-versie van het spel kiezen. Wanneer de game dan wordt opgestart, gaat het wel daadwerkelijk om de PS5-versie.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De PlayStation 5 zelf komt aanstaande donderdag uit in Europa.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste balansupdate Call of Duty: Black Ops Cold War al in de maak

Vader bouwt Zelda: Breath of the Wild-speelhuis voor zijn kind