in

PS5-gamers worden verbannen voor verkopen van PS Plus Collection


De PlayStation Plus-collectie is een selectie van twintig PlayStation 4-games – waaronder Bloodborne, Uncharted 4 en The Last of Us Remastered – die voor alle PlayStation 5-eigenaren met een Playstation Plus-abonnement beschikbaar is.

Op PlayStation 4 is de collectie niet beschikbaar, maar gamers zijn er achter gekomen dat ze de collectie op een PS4 kunnen ontgrendelen door met hun account waarmee ze op een PS5 hebben gespeeld op een PS4 in te loggen. De collectie ontgrendelt dan automatisch op de betreffende PlayStation 4.

Op plekken als eBay bieden diverse PS5-gamers deze ‘dienst’ als service aan richting PS4-gamers. Voor een bedrag loggen zij in bij PS4-gamers om de PlayStation Plus Collection te ontgrendelen.

Veel gebruikers op een Chinees forum laten nu weten dat Sony in de regio diverse bans heeft uitgedeeld aan PlayStation 5-gamers die zich hier schuldig aan hebben gemaakt. Dit wordt ook op Twitter gemeld. De bans zouden twee maanden duren, en de PlayStation 5-console die gebruikt is voor de doorverkoop zou permanent niet meer van netwerkmogelijkheden gebruik kunnen maken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Forza Horizon 5 komt volgend jaar uit’

Pokémon-kaarten met Kadabra mogen weer van Uri Geller