in

PS5-versie Final Fantasy 7 Remake aangekondigd, bevat nieuwe content


De PS5-versie heet Final Fantasy 7 Remake Intergrade en bevat nieuwe content in de vorm van een nieuwe episode. Deze episode draait om het personage Yuffie. Dit was een optionele party-member die niet in de uiteindelijke versie van de game zat. Ze doorloopt haar eigen verhaal tijdens de gebeurtenissen van de hoofdgame.

De PS5-versie van de game bevat verbeterde textures, lichteffecten en ray-tracing. Daarnaast is er een modus waarmee een constante framerate van 60 fps wordt behouden. Ook de haptische feedback in de DualSense-controller wordt gebruikt.

Mensen die de PS4-versie al in het bezit hebben, kunnen gratis een update downloaden op PS5 waarmee de verbeterde graphics en effecten worden ontgrendeld. Daarna kan men de nieuwe episode rondom Yuffie kopen – de kosten daarvoor zijn nog niet bekend. Savefiles van de PS4-versie kunnen worden overgezet. Final Fantasy 7 Remake Intergrade verschijnt op 10 juni – er komt ook een fysieke versie uit.

Final Fantasy 7 Remake verscheen vorig jaar voor PlayStation 4 en is een remake van het eerste gedeelte van de klassieke rpg van Square Enix. Wanneer de vervolgdelen uitkomen, is nog niet bekend. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Actievolle beelden van het stijlvolle Deathloop uitgebracht

Oddworld: Soulstorm lanceert op 6 april