in

PUBG-mobile heeft last van muis- en toetsenbord-gebruikers


Veel spelers gebruiken namelijk tijdens potjes in plaats van hun vingers op het touchscreen, een toetsenbord en muis of zelfs een controller voor het spelen van PUBG Mobile. Dit tot grote frustratie van spelers die het wel op een eerlijke spelen.

Het gebruik van bepaalde emulators, Bluetooth-apparaten of een Chromebook maakt het mogelijk dat de game zonder het daadwerkelijke gebruik van vingers op het scherm te spelen is. En dit heeft een enorm voordeel blijkt uit video’s waarin spelers testen wat het verschil is.

In de onderstaande video is te zien hoe een speler met een sniper zijn tegenstanders probleemloos weet af te schieten. Tijdens het normaal spelen van de game staan spelers voordat zij een schot lossen nog enkele seconden te richten, maar door het cheat-mogelijkheid te gebruiken lijkt het richten en uitschakelen van tegenstanders vele malen soepeler te gaan.

Op 20 maart kwam PUBG Mobile officieel uit in de Nederlandse Google Play- en Apple App Store, nadat het eerder al een onverwachtse Westerse-release kreeg in Canada. De game kan gratis gevonden worden met de zoekterm ‘PUBG Mobile’ en ‘Tencent PUBG’. Op Android is het spel 706 MB groot en op iOS 892,7 MB, dus let erop dat je voldoende ruimte hebt op je smartphone.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo hint naar nieuwe Donkey Kong-platformer

Assassin’s Creed: Rogue Remastered Review – Eentje om af te kruisen