in

Q and A: Welk gamepersonage wil jij graag in Super Smash Bros. zien?


Jules Schlicher

Ik denk dat ‘t hoog tijd is dat Nintendo een oud, vergeten personage van stal haalt en ‘m de aandacht geeft die hij verdient: Plok. Dit geel-rode, ledemaat-loze mannetje uit de gelijknamige game uit 1993 is een nors-uitziende voorloper op Rayman. Met zijn gele romp en rode hoofd, handen en voeten ziet hij er vrij potsierlijk uit, maar dat doet niet af aan zijn vechtkunsten. Hij smijt zowel zijn handen als zijn voeten op vijanden af, maar kan ook prima uit de weg met een vlammenwerper, pistolen en raketwerpers. Plok mag op zijn 25ste best weer eens van zich laten zien.

Plok

Jacco Peek

Behalve dat ik hoop dat Bayonetta en de onoverwinnelijke LABO MAN in de game zitten, ben ik benieuwd of Nintendo Crash Bandicoot in de game stopt. Gezien de gastpersonages uit de voorgaande games lijkt niets meer onmogelijk en bovendien past het personage er qua stijl perfect bij. Zijn iconische sprong, de draaistoot en de glijdende trap heeft ie al, dus er is nog maar weinig nodig om hem een complete vechter de maken. Doe het Nintendo (Activision)!

Simon Zijlemans

Ik wil maar één ding en dat is dat Frog uit Chrono Trigger erin zit. Dat is wel het minste dat we verdienen na die gare PC-port die Square-Enix ons afgelopen maand voorschotelde en sowieso mag de Chrono-serie überhaupt wat meer liefde krijgen. En wie beter dan Frog? De koene ridder met het hart van goud en misdadig mooie backstory? Intikkertje, toch?

Bert de Vries

Brawlout is een bijzonder middelmatige Super Smash Bros. kloon op de Switch. Maar die game heeft wel een heel vet personage: de Drifter uit Hyper Light Drifter. In Brawlout is het verreweg het leukste personage om mee te spelen en ik ben heel benieuwd wat Nintendo met zo’n karakter zou doen. Hyper Light Drifter is natuurlijk een super flashy game en de stijl zou, denk ik, perfect kunnen aansluiten bij de rest van de personages.

Hyper Light Drifter

Dennis Mons

Ik ga gewoon van de gelegenheid gebruik maken om nog een keer te zeggen hoe blij ik ben met mijn Rabbid Yoshi statue op mijn bureau. Dus als ik dan toch een personage los wil zien gaan in Super Smash Bros. (Waar ik eerlijk gezegd niet veel mee heb), dan het liefst die knettergekke schele muppet. Wel zwaar bewapend natuurlijk, net zoals hij ook in Mario + Rabbids: Kingdom Battle is.

Rabbid Yoshi

Bastiaan Vroegop

Leuk dat Mega Man in Super Smash Bros op de Wii U zat, maar ik zit nu al jarenlang te hopen op een versie van Zero in de reeks. Hij is ook een hartstikke logische keuze: Zero had z’n eigen gamereeks op de Game Boy Advance, speelde daarin best gevarieerd door allerlei wapens en heeft ook nog eens een zwaard – net als zo’n beetje de helft van het rooster in een Smash-game. Gebruik meteen even Cannon Ball als de muziek van z’n level en ik hoef nooit meer een andere fighting game te kopen.

Zero

Thijs Barnhard

Ik ben dol op Smash Bros en dan vooral op de steeds groter en bonter wordende cast met ieder nieuw deel. Sinds de Smash op de Wii U en 3DS zijn er door Nintendo zelf al aardig wat nieuwe games uitgebracht met genoeg toffe personages. Twintelle uit ARMS zou bijvoorbeeld prima in Smash thuishoren. Als we het over gastpersonages hebben vind ik het eigenlijk wel een goed idee om de DOOM guy (DOOM 2016 is tenslotte speelbaar op de Switch) en de Dovakhin toe te voegen. En nu Okami HD ook naar de Switch komt vind ik de toevoeging van Amaterasu ook helemaal geen verkeerd idee.

Amaterasu

Arran Winmai

Toen ik Undertale speelde werd ik een groot fan van de personages. Het lijkt mij daarom leuk om een paar van hen in Smash te zien. Vooral Flowie met zijn onschuldige uiterlijk en intense persoonlijkheid en Toriel met haar magische krachten. Ook ben ik benieuwd hoe het combat-systeem van Undertale vertaald zou worden. Oh, en iedereen die Toriel doodde is een monster.

Toriel

Wes Rijckaert

Een van mijn lievelingsseries uit de stal van Nintendo is Golden Sun. Al jaren hoop ik dat Isaac zijn opwachting maakt in de nieuwe Smash Brothers-game en ook nu ga ik vol duimen. In basis is Isaac niet heel speciaal. Een normale vechter met een zwaard, maar dankzij het gebruik van Djinns en Psynergy heeft Isaac enorm veel mogelijkheden om anders spelen dan de rest.

Isaac Golden Sun

Eline Oosterloo

Het enige personage die ik écht nodig heb in Super Smash Bros. is Pikachu. De gele pluisbal zal altijd mijn best buddy zijn en mijn favoriete personage qua speelstijl. Toch mis ik Star Wolf een beetje. Ja, inderdaad, de rivaal van Star Fox. Zijn prachtige citaten als “Can’t let you do that, Star Fox” en “You’re good, but I’m better” klinken al sinds ik zes jaar oud ben in mijn oren. Hoewel Star Wolf even zijn arrogante koppie heeft laten zien in de Wii-versie van Smash is hij hierna verdwenen. Waarom?!? Nu hebben we alleen nog maar good guys uit de Star Fox-serie. Geef hem terug, Nintendo!

Star Wolf

Michel Musters

Ik ben niet echt een supergrote Smash Bros.-fan, dus mijn antwoord is dan ook gebaseerd op iets heel anders. Ik wil een coureur uit Wave Race zien in de nieuwe Smash Bros. Waarom? Zodat Nintendo opeens weer weet dat die franchise überhaupt bestaat en een nieuwe Wave Race naar de Switch brengt. Horen jullie mij, Nintendo? Vergeet Smash Bros.! Breng Wave Race uit! Maar als ik dan toch een serieus personage moet noemen, doe dan maar Crash Bandicoot. Hij komt toch al naar de Switch, dus waarom niet?

Wave Race

Brian Artiles Govita

Nintendo weet me keer op keer te verrassen met uiteenlopende personages die een plekje weten te bemachtigen in het Smash-universum. Zo kregen we in het verleden Solid Snake, Ryu, Bayonetta en nog vele andere verrassende toevoegingen. Echter vind ik het verbazingwekkend dat Waluigi nog steeds niet in een Smash-game is verschenen. Hij lijkt me een logische en toffe toevoeging aan de cast. Daarnaast hoop ik dat Viewtiful Joe zijn opwachting zal maken. Als Smash-fan ben ik in ieder geval hyped en het wordt hoog tijd dat ik een Switch ga aanschaffen.

Waluigi

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bravo Team review – Teleurstelling voor twee

Makers van Goat Simulator werken aan nieuwe game Satisfactory