in

Q-N-A: Ben je weleens teleurgesteld door de bezorger of winkel?


lars cornelis

Het is gelukkig bij mij nog nooit écht fout gegaan. Maar de lancering van de Xbox Series X was zeker niet goed voor mijn bloeddruk. Wehkamp, de winkel waar ik m’n Xbox aanvankelijk had besteld, bleek de bestellingen van andere klanten plotseling niet uit te kunnen leveren. Zoekend naar een Plan B was ik net te laat toen Coolblue bestellingen aannam, maar net op tijd toen BCC de Xbox op de website aanbood. Nog even nagevraagd bij de helpdesk, maar die bestelling zou ik toch echt de volgende dag mogen verwachten! Weet je wat ik de volgende dag, pas in de middag zelfs, kreeg? Een excuusbriefje dat er toch geen Xbox kwam. En bedankt. Gelukkig werd tegen alle verwachtingen in mijn oorspronkelijke pre-order gewoon geleverd, eind goed al goed.

En als we dan toch leuke anekdotes aanhalen: Toen in 2012 de Wii U uitkwam, kreeg ik pas toen ik de dag voor de launch zelf in de winkel ging navragen of alles goed zat, te horen dat er helemaal niet genoeg Wii U’s waren en ik dus pech had. Lekker dan! Toen ik teleurgesteld door de stad slenterde, zag ik plotseling (een dag voor de launch dus!) in de etalage van de Free Record Shop een Wii U staan. Ik vroeg binnen of ze die inderdaad nog hadden, waarop de dame doodleuk een Wii U van achter haalt. Met een stalen gezicht reken ik af om buiten schaterlachend, met een Wii U onder de arm, weg te lopen.

jacco peek

Ik heb eigenlijk geen hele wilde verhalen als het om games gaat. Hier en daar kwam een game een dag te laat aan, ondanks dat je een pre-order plaatst, maar heel vervelend is dat nu ook weer niet. Met consoles ook amper misgegrepen, al kan ik me herinneren dat de Mario Kart Wii-bundel overal was uitverkocht terwijl ik ontzettend veel zin had om te spelen. Destijds toch maar eerst Super Smash Bros. Brawl gekocht, en de rest is geschiedenis.

Mario Kart Wii

Michel musters

Als ik heel eerlijk ben, ben ik qua consolelanceringen nooit teleurgesteld door de post of winkels. Ik heb de consoles altijd wanneer ik dat wilde kunnen ophalen, en dat was vaak op lancering. Ook nu ben ik weer een tevreden mens: de Series X kwam gewoon op lancering binnen. Hopen dat de PS5 dat ook doet, anders heb ik hier de volgende keer een heel ander verhaal te vertellen!

marcel vroegrijk

Ik reageer hier alleen om even af te kloppen, in de hoop dat het volgende week gewoon goed gaat. Ik heb nog nooit eerder een console laten bezorgen met de post. Ik kan je wel vertellen over een aantal bijzondere consolelaunches. Zo heb ik bij de lancering van de Wii U het enige (ja dat lees je goed) exemplaar bemachtigd dat een zeer lokale gamewinkel binnenkreeg. De eigenaar was bijna net zo hyped als ik en ik heb toen die dag met hem in de winkel gestaan terwijl hij aan de lijn hing met de chauffeur, waar hij dus blijkbaar direct contact mee had. Zo kreeg ik live updates van waar de bestelbus was en hoelang het nog zou duren voor ik de Wii U mee naar huis kon nemen. De PS4 heb ik niet meteen toen ‘ie uitkwam gehaald. Dat deed ik pas in september van 2014, want Destiny moest ik echt hebben volgens een ‘vriend’ van me. Ik weet nog goed dat ik toen ‘s avonds 45 minuten heen en 45 minuten terug door een weiland ben gaan fietsen, want de dichtstbijzijnde elektronicawinkel die nog open was bevond zich in een of ander afgelegen dorp vlakbij Haarlem. Ik rook daarna naar koe, maar ik had wel mooi een PS4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Reclames tonen gameplay Hyrule Warriors: Age of Calamity

Genshin Impact-website lekte telefoonnummers van spelers