in

Q-N-A: In welke game zou je locaties uit vorige delen willen importeren?


cody van den bogert

Ik zou een dergelijke feature wel in de Dark Souls-serie willen zien. Geef mij de optie om naar alle bonfires in de serie te reizen en ik ben een blij man. Onder de voorwaarde dat ik ook alle bijbehorende equipment kan verzamelen natuurlijk.

Dark Souls

michel musters

Ik heb dit echt zo’n beetje bij elk nieuw deel in een platformreeks. Dan denk ik telkens: hoe tof zou het zijn dat je alle oude levels kunt herspelen? Het zorgt ook nog eens voor een flink totaalpakket. Dan hadden we ook niet de Super Mario 3D Collection hoeven kopen. Alleen Rayman Legends pakte dit goed aan door de beste levels uit Origins bij te voegen. Maar ik begrijp waarom veel ontwikkelaars het niet doen: het levert immers meer geld op als alle games gekocht moeten worden om alle content te kunnen spelen.

Mario

jacco peek

Call of Duty. Misschien een logisch antwoord, maar in geen andere franchise wil ik liever dat ik oude maps gewoon kan importeren. Neem Black Ops Cold War, dat lanceerde met een stuk of acht multiplayermaps terwijl Modern Warfare er na een jaar aan updates maar liefst 26 heeft. Het voelt alsof je de resetknop indrukt en weet moet wachten tot de game wordt aangevuld tot een acceptabel niveau, terwijl wat ervoor kwam achter wordt gelaten. Gezien Black Ops en Modern Warfare steeds dichterbij elkaar liggen moet maps ‘importeren’ best mogelijk zijn.

Ik speelde ook met het idee van alle GTA-maps in GTA Online, maar gezien er een keer per zes zeven jaar een nieuw deel uitkomt is de grafische stap gewoon te groot. Maar alsnog: wat als we vanaf nu elke nieuwe stad aan de onlinegame toevoegen?

Black ops Cold War

lars cornelis

Ik ben sowieso groot voorstander van backwards compatibility, en dit is in feite ook een vorm daarvan. Ik vind het erg tof dat ik naadloos en zonder moeite Hitman 1 en 2 kan opstarten via Hitman 3, en dan zelfs op een nieuwe console. Van mij zou dat dus zeker vaker mogen worden gedaan. Veel online games zijn logische kandidaten, omdat zoals Jacco al treffend zegt het voelt alsof er een resetknop wordt ingedrukt. Persoonlijk hoop ik dat 343 Industries iets vindt om The Master Chief Collection, Halo 5 en Infinite samen te brengen. The Master Chief Collection is ondanks zijn moeizame start uitgegroeid tot een zeer complete en solide collectie, die ook geoptimaliseerd is voor de Xbox Series X en S. Het is al raar dat Halo 5 daar helemaal buitenvalt (en ook níet geoptimaliseerd is voor Series X en S), en het zou al helemaal zonde zijn als die hele legacy met Infinite straks aan de kant wordt geschoven. Eén Halo met alles erop en eraan; dat is pas Infinite!

Halo 4

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo zag Johnny Silverhand uit Cyberpunk 2077 er voor Keanu Reeves uit

Mod voegt Gravity Gloves uit Half-Life: Alyx toe aan Skyrim VR