in

Q-N-A: Kan de reputatie van CD Project Red worden hersteld?


Martin verschoor

Ze zijn al de goodwill kwijt, weg, binnen een week door de wc gespoeld. Iets waar ze jaren aan hebben gebouwd en super belangrijk…je reputatie, in een klap weg. Dit zal ze de komende projecten alleen nog maar achtervolgen en is (denk ik) bijna onmogelijk meer om te fixen.

Cyberpunk 2077

michel musters

Natuurlijk komt het nog goed met die reputatie. Dat is hoe het menselijk brein werkt. Zodra de ontwikkelaar ook maar met iets op de proppen komt dat gamers graag willen, is alles vergeven en vergeten. Case in point? Ondanks alle weerzinwekkende berichten over crunch binnen de studio, is de game alsnog massaal gekocht. Het zou niet zo moeten werken, maar zo werkt het dus wel. Maken ze het niet meer goed met Cyberpunk, dan wel weer met de volgende game.

cyberpunk 2077

lars corenlis

Je bent zo goed als je laatste game. Hun heldenstatus die ze met The Witcher 3 hebben opgebouwd is nu wel weg ja. Maar het komt nog wel goed, als ze Cyberpunk 2077 in de loop van 2021 goed op de rit krijgen. Ubisoft is Assassin’s Creed Unity ook te boven gekomen, en iedereen is toch weer benieuwd wat BioWare uitvoert, ondanks Andromeda en Anthem. Volgens mij schuilt onder de bugs en gedoe een dijk van een game, waar we straks hopelijk allemaal gewoon van kunnen genieten. Misschien was het spel een half jaartje uitstellen trouwens een goed idee geweest…

Mass Effect Andromeda

jacco peek

Ik denk dat het er nu heel slecht uitziet voor CD Projekt Red, maar dat mensen 1: de game toch wel blijven kopen en 2: dit langzaam gaan vergeten. Zeker wanneer er dlc verschijnt, de onlinemodus van Cyberpunk uitkomt en uiteindelijk The Witcher 4 (ik kan niet wachten!) wordt uitgebracht, zal het allemaal wel minder worden. Of CD Projekt Red nog wordt gezien als dé good guys van de industrie – gratis dlc, geen microtransacties, etc. – valt echter te bezien.

cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yule-evenement in Assassin’s Creed Valhalla begonnen

‘Advocaten willen groepsgeding tegen Cyberpunk 2077-studio aanspannen’