in

Q-N-A: Naar welke E3-presentatie kijk je het meeste uit?


Naar welke presentatie kijk jij het meeste uit? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Michel Musters

Als Nintendo-fanaat kijk ik natuurlijk het meeste uit naar de Nintendo Direct. Ik vind het helemaal prima dat hij dinsdag – de laatste dag van E3 – wordt gehouden, dan hebben we nog wat om naar uit te kijken. Mijn wildste voorspelling is de eerste in-engine trailer van Metroid Prime 4. Dat is misschien vooral ook hoop en niet zozeer realistisch, maar wat zou dat episch zijn! Vlak onder de Direct kijk ik het meeste uit naar de Microsoft-conferentie, vooral omdat ik erg benieuwd ben naar Bethesda’s Starfield.

Metroid Prime 4

Lars cornelis

Ik heb het idee dat we van Sony en Microsoft alles al weten. Vrijwel iedere grote studio is al met iets bezig. Waarschijnlijk krijgen we dus iets te zien van al die games, maar daar word ik nooit zo warm van. Ik hou van de verrassingen. Ik hoop dat Nintendo nog een leuke troef in handen heeft. Toch eindelijk die New Nintendo Switch? Metroid Prime 4 gameplaybeelden? Een release van Metroid Samus Returns op de Switch? Een gloednieuwe F-Zero? Of toch eindelijk Nintendo Pocket Football Club op de Switch? Nee even serieus, als die er komt, kunnen m’n PS5 en Xbox Series X ook gelijk weer de deur uit. Dan gaat FC Balophetdak weer prijzen winnen!

F-Zero GX

Jacco Peek

Ik kijk ook het meeste uit naar Nintendo, gewoon omdat ze zoveel kunnen laten zien. 2D-Metroid, nieuwe Donkey Kong, Breath of the Wild 2, Bayonetta 3 en uitgebreide demo’s van beide aankomende Pokémon-games: laat maar komen! Mijn wildste voorspelling is echter dat alles Halo-games naar de Switch komen én dat Phil Spencer van Microsoft een cloud gaming-samenwerking met Nintendo aankondigt! Niet xCloud op de Switch, maar wel enige vorm van ondersteuning.

Niet dat andere uitgevers niets hebben trouwens. Ik ben ook heel benieuwd naar Starfield, Fable, die Guardians of the Galaxy-game van Eidos, Final Fantasy 16 en de Borderlands spin-off.

Zelda

Lucas May

Dit jaar is de line-up van Nintendo nog zo mysterieus dat ik echt niet kan wachten om te ontdekken wat het bedrijf voor ons in petto heeft. De opvolger van Zelda: Breath of the Wild staat tevens bovenaan mijn lijstje van most wanted-games, dus als we ook maar iets te zien krijgen van die game heb ik al een fijne E3 achter de rug. Als wildste voorspelling kies ik dan toch voor dlc voor Animal Crossing: New Horizons waarmee je op een los eiland een pretpark of waterpark kan neerzetten. Zo krijgt die game een vleugje Rollercoaster Tycoon. Hoe vet zou dat zijn?!

Animal Crossing

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leeftijdsclassificatie hint naar PlayStation 5-versie van The Medium

Q&A: Naar welke E3-presentatie kijk je het meeste uit?