in ,

Q-N-A: Wat is de beste game die je tot nu toe dit jaar het gespeeld?

We zijn over de helft van het jaar, dus maken we maar al te graag de balans op: wat zijn de beste games die we dit jaar hebben gespeeld? 

LARS CORNELIS

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

JACCO PEEK

Lastige vraag, maar tot nu toe denk ik Ratchet & Clank. Zoals ik al in Wat Spelen We zei geniet ik er intens van. Niet eens omdat het zo next-gen is, maar gewoon omdat het Ratchet anno 2021 is: een achtbaan, ultravloeiend en een lekker luchtig verhaal. De rest van de top drie – als ik zo vrij mag zijn – wordt iets lastiger. Op de tweede plek staat waarschijnlijk New Pokémon Snap, een heerlijk rustgevende game waar ik als Pokémon-fan helemaal in opga, gevolgd door Resident Evil: Village. Die ervaring was niet zo intens als de remake van het tweede deel, maar alsnog eentje die ik niet snel vergeet.

LUCAS MAY

De beste game die ik tot nu toe in 2021 heb gespeeld is denk ik wel het Bowser’s Fury-gedeelte uit de Switch-versie van Mario 3D World. Dit stukje content is lekker uniek en laat zien dat een 3D-platformer met Mario in een open wereld perfect kan werken. Hopelijk gebruiken ze dit concept voor de volgende 3D Mario-game en hoeven we daar niet extreem lang op te wachten. Speciale shout-out gaat naar Returnal, die me heeft weggeblazen door de vlotte gameplay, toffe roguelike-opzet en creepy sfeer.

mario 3d world bowsers fury

CODY VAN DEN BOGERT

New Pokémon Snap is vooralsnog mijn favoriete game van dit jaar, hoewel Ratchet & Clank: Rift Apart daar kort achter zit. Uiteindelijk vond ik Ratchet & Clank: Rift Apart net iets te kort, en dat kan van New Pokémon Snap absoluut niet gezegd worden. Sterker nog, na ruim honderd uur kom ik nog steeds nieuwe content tegen! Toegegeven, dit komt vooral doordat ik niets opzoek, maar het oneindig zoeken naar geheimen doet mij erg goed. Het moet wel heel gek lopen als ik aan het eind van dit jaar New Pokémon Snap niet als mijn goty opschrijf. 

New Pokemon Snap

MARTIN VERSCHOOR

De nieuwe Hitman is sowieso de beste game van dit jaar. Maar ook Ratchet & Clank: Rift Apart is een hele fijne game. Maar Hitman dus, het is geen geheim dat ik een groot liefhebber ben van de serie en deze stelde me niet teleur, dus ik ben een happy camper.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Deze vraag is voor mij niet zo heel moeilijk dat is bij far Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch. Speel het nog steeds en heb er al meer dan 150 uur ingestopt.

Janucci
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Ik heb Monster Hunter World/Iceborne helemaal stuk gespeeld op PS4 en PC en ben nu twee dagen geleden met Rise begonnen. Hands down dat dit voor mij de game van dit jaar is tot dusver!!

Luigi1985
2 jaren geleden

Hmm Bowser’s Fury denk ik. Mss zelfs met de heruitgebrachte 3D World erbij.

De enige andere nieuwe game die ik gespeeld heb is Ratchet & Clank. Die vind ik super leuk tot nu toe en ik geniet ervan, maar hij voelt wel een beetje als een ‘wegkijkactiefilm’. Maar ik ben pas een uurtje of 2,5 onderweg.

Tot nu toe vind ik het een groot spektakelstuk en het ziet er fantastisch uit, maar t doet (nog) niet met me wat games als Mario en zelda bijv. met me doen.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik heb vorige week The Last of Us Part II uitgespeeld. DIt is de beste game die ik ooit gespeeld heb. Daarvoor heb ik Death Stranding uitgespeeld, wat ook een van mijn favoriete games ooit is geworden. En nu zit ik in R&C Rift Apart…. What a time to be alive!

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Zeker Ratchet & Clank, wat een ontzettende mooie game!

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Geen game van dit jaar. Maar de beste game die ik tot nu toe heb gespeeld in 2021 is zonder twijfel Final Fantasy XIV. Eind van het jaar komt Endwalker en ik weet zeker dat ik deze game nog jaren blijf spelen.

Verder komen er nog best wat games dit jaar uit waar ik erg zin in heb. Scarlet Nexus en Monster Hunter Stories 2 worden nog in de sale gehaald. Verder is het nog wachten op Skyward Sword HD, Tales of Arise, Shin Megami Tensei V en de Pokémon remakes van Diamond & Pearl.

Kaskarion
2 jaren geleden

Tot nu toe is mijn favoriete game dit jaar Guilty Gear -Strive- al zou deze binnenkort zomaar vervangen kunnen worden met Monster Hunter: Rise. Ik heb Rise nog niet zoveel gespeeld maar ik weet dat me nog een hoop leuke dingen staan te wachten en daarnaast brengt Capcom altijd veel gratis DLC voor Monster Hunter games uit.

Verder kijk ik heel erg uit naar Warhammer III: Total War die eind dit jaar uitkomt.

En als ik Cody’s verhaal over Pokémon Snap zo lees dan begint het bij mij ook te kriebelen, het is dat ik de game nog niet in bezit heb maar anders had dit ook zomaar mijn huidige GOTY kunnen zijn. Relaxed op de bank wat plaatjes schieten van Pokémon is nooit verkeerd.

Rainking
2 jaren geleden

Mijn favoriete spellen van dit jaar zijn voorlopig Resident Evil Village en Ratch & Clank: Rift Apart. Ik ben er eigenlijk nog niet over uit welke ik nou leuker of beter vind. Begin van het jaar heb ik me ook erg vermaakt met Ys IX: Monstrum Nox.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Resident Evil Village. Verder is er nog niet veel boeiends uitgekomen of ik heb het nog niet gespeeld, zoals Bowsers Fury & Rift Apart

Konami onthult detectivegame Crimesight

Screenshot Sunday #15

in

Q-N-A: Wat is de beste game die je tot nu toe dit jaar het gespeeld?


Wat is de beste game die je tot nu toe dit jaar hebt gespeeld? Laat het weten op Inside.Gamer.nl.

Lars cornelis

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

Jacco peek

Lastige vraag, maar tot nu toe denk ik Ratchet & Clank. Zoals ik al in Wat Spelen We zei geniet ik er intens van. Niet eens omdat het zo next-gen is, maar gewoon omdat het Ratchet anno 2021 is: een achtbaan, ultravloeiend en een lekker luchtig verhaal. De rest van de top drie – als ik zo vrij mag zijn – wordt iets lastiger. Op de tweede plek staat waarschijnlijk New Pokémon Snap, een heerlijk rustgevende game waar ik als Pokémon-fan helemaal in opga, gevolgd door Resident Evil: Village. Die ervaring was niet zo intens als de remake van het tweede deel, maar alsnog eentje die ik niet snel vergeet.

Lucas May

De beste game die ik tot nu toe in 2021 heb gespeeld is denk ik wel het Bowser’s Fury-gedeelte uit de Switch-versie van Mario 3D World. Dit stukje content is lekker uniek en laat zien dat een 3D-platformer met Mario in een open wereld perfect kan werken. Hopelijk gebruiken ze dit concept voor de volgende 3D Mario-game en hoeven we daar niet extreem lang op te wachten. Speciale shout-out gaat naar Returnal, die me heeft weggeblazen door de vlotte gameplay, toffe roguelike-opzet en creepy sfeer.

mario 3d world bowsers fury

Cody van den bogert

New Pokémon Snap is vooralsnog mijn favoriete game van dit jaar, hoewel Ratchet & Clank: Rift Apart daar kort achter zit. Uiteindelijk vond ik Ratchet & Clank: Rift Apart net iets te kort, en dat kan van New Pokémon Snap absoluut niet gezegd worden. Sterker nog, na ruim honderd uur kom ik nog steeds nieuwe content tegen! Toegegeven, dit komt vooral doordat ik niets opzoek, maar het oneindig zoeken naar geheimen doet mij erg goed. Het moet wel heel gek lopen als ik aan het eind van dit jaar New Pokémon Snap niet als mijn goty opschrijf. 

New Pokemon Snap

Martin verschoor

De nieuwe Hitman is sowieso de beste game van dit jaar. Maar ook Ratchet & Clank: Rift Apart is een hele fijne game. Maar Hitman dus, het is geen geheim dat ik een groot liefhebber ben van de serie en deze stelde me niet teleur, dus ik ben een happy camper.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Duke Nukem: Forever

Dreams krijgt op 8 juli nieuwe verhalende platformer