in

Q-N-A: Wat is de volgende game die wordt uitgesteld?


Wat denk jij? Laat het weten op Inside.Gamer!

Martin verschoor

Het blijft te lang stil rond de nieuwe God of War, dus ik ben bang dat deze dit jaar niet meer gaat redden. Daarnaast zullen er nog wel meer games de oorspronkelijke release niet halen. Het is wat het is, hebben we volgend jaar weer wat meer te spelen toch. 

God of War

lars cornelis

Het is inderdaad stil rondom God of War, maar ook rondom Horizon. Dus ik zie een van die twee sowieso nog wel vertraagd worden, zeker omdat Sony releases graag uitsmeert. Maar het is wat het is. Liever games die af zijn dan weer een Cyberpunk’je.

Horizon Forbidden West

Jacco peek

God of War had ik al opgegeven, maar Horizon Forbidden West zou wel pijn doen. Had het gevoel dat die game bijna af is, maar ik zie de situatie steeds somberder in. Ook Breath of the Wild 2 trouwens, die zomaar begin 2022 pas kan uitkomen omdat Nintendo het blijkbaar toch moeilijk heeft.

Ik zie Ratchet & Clank ook nog wel verschuiven naar het najaar en iets zegt me dat Microsoft dit najaar Starfield óf Halo Infinite uitbrengt, en de andere game wat extra tijd geeft. Zo ga je toch slim om met je overname.

Oh, en Elden Ring komt ook niet dit jaar, maar dat is niet per se uitstel.

Zelda

Michel Musters

God of War gaat zoals anderen zeggen natúúrlijk dit jaar niet halen. Het zou mij ook verbazen als Horizon Forbidden West nog dit jaar uitkomt, maar heel misschien is het toch de belangrijke PlayStation-release dit najaar. Persoonlijk zie ik Halo Infinite nog wel een keer uitgesteld worden, dit keer naar het voorjaar van 2022.

halo infinite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Age of Empires Fan Preview wordt vandaag om 18:00 uur uitgezonden

Q&A: Wat is de volgende game die wordt uitgesteld?