in

Q-N-A: Wat is je favoriete badguy?


Wie is jour favoriet? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Michel musters

Dan kom ik toch snel uit bij de Metal Gear Solid-reeks, waar ik zoveel goede herinneringen aan heb – vooral Metal Gear Solid, dat vol zit met iconische slechteriken. Mijn favoriet in die game is dan Sniper Wolf. Niet alleen vond een veertienjarige Michel het heel stoer dat een vrouw de rol als badguy bekleedde, de scène die zich afspeelt nadat Solid Snake haar verslaat zit bomvol emotie en gaf mij kippenvel!

Sniper Wolf

Cody van den bogert

Heb altijd wel een behoorlijke zwak gehad voor Handsome Jack, zo lekker charismatisch. Zonder Jack was ik geen fan geweest van Borderlands destijds. S/o naar Andrew Ryan trouwens, van BioShock. 

Handsome Jack

Lars cornelis

Als ik aan badguys denk, kom ik toch ook snel uit bij Metal Gear Solid. Mijn favoriete bossfight is die met The End in Metal Gear Solid 3. Dat gevecht waarin je op elkaar jaagt in de bushbush is geweldig, en nog grappiger is dat je het gevecht ook op alternatieve manieren kan winnen, waaronder door te saven en een week te wachten. Zo’n bossfight vind je niet in andere games. Maar goed, dat kan ook gezegd worden over The Sorrow of Psycho Mantis. Eindbazen maken, dat kan die Kojima wel.

Jacco Peek

Is Joel een slechterik? Eigenlijk wel, en misschien wel de beste ooit. De laatste jaren lijken er steeds minder échte villains in videogames te zitten, en steeds meer boeiende slechteriken die niet inherent kwaadaardig zijn. Waarschijnlijk omdat ontwikkelaars begrijpen hoe je een goede slechterik neerzet. Ze moeten complex zijn en begrijpelijke motivaties hebben, en Joel is wat dat betreft het ultieme personage. Ook al is het slecht, je begrijpt volledig waarom Joel doet wat hij doet.

The Last of Us

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Citybuilder Highrise City aangekondigd voor pc

Q&A: Wie is je favoriete badguy?