in

Q-N-A: Wat is je favoriete controller van dit moment?


Welke is jouw favo? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Lars cornelis

Ik ben nog niet bepaald enthousiast over de DualSense. De weerstand in de triggers vind ik bijvoorbeeld tot nu toe vooral erg hinderlijk. Alleen Astro’s Playroom maakte vooralsnog goed gebruik van de DualSense. Nee, geef mij maar gewoon een Xbox-controller. Geen fratsen, dat scheelt.

Xbox Series X

Cody van den bogert

De DualSense is hands-down mijn favoriete controller van het moment. Sterker nog, het is wat mijn favoriete controller sinds die van de SNES. Ligt heerlijk in mijn hand, gek op de adaptieve triggers en de rumble mag er ook zeker zijn. Moet trouwens wel zeggen dat de Switch Pro-controller ook eigenlijk alles goed doet, hoewel ik de pookjes liever op dezelfde lijn zie. Goed weekend!

dualsense ps5

Jacco Peek

Om de een of andere reden vind ik de DualSense niet zo lekker als de Dualshock 4. Het heeft te maken met de ergonomie en de knoppen, want die voelen zo verschrikkelijk stroef aan vergeleken met andere controllers. Ik vind de Switch Pro-controller stukken fijner, al mist die wel triggers – iets wat ik toch altijd lekker vind om te gebruiken in games. Daarom is de Series X-controller op dit moment mijn favoriet. Het voel lekker ‘snappy’, de knoppen klikken goed en door de textuur houdt ie lekker vast. Ik wen steeds meer aan de asymmetrische sticks, waar ik dat vroeger niks vond. Grappig hoe zoiets verandert.

Lucas may

De DualSense is wat mij betreft een matige controller. De ergonomie is niet ideaal (vooral bij de triggers) en dat zorgt ervoor dat het niet comfortabel is om er mee te gamen. De Xbox-controller is voor mij fijner, maar maakt wel erg veel geluid als je de D-pad gebruikt. Doe mij ook maar een Switch Pro-controller!

Nintendo Switch Pro Controller

Dennis mons

Ik heb geen van die drie, maar laten we eerlijk zijn: De Xbox Elite Series 2 is de beste controller ooit gemaakt. Change my mind.

elite xbox

martin verschoor

De Xbox Elite-controller is het voor mij. Die sticks veren zo lekker terug en voelen premium aan, ook al zijn de componenten aan de binnenkant hetzelfde als andere controllers. De triggerstops die je aan kan zetten is voor shooters heel fijn. Dus als ik een controller voor de rest van mijn leven zou moeten kiezen, is het de Elite. Dual Sense vind ik trouwens een prima controller hoor, niks mis mee.

Xbox One Elite controller

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Re: Wat spelen we dit weekend?

Amazon annuleert Lord of the Rings-mmo