in

Q-n-A: Wat is jouw ‘holy grail’-wannahave op gamegebied?


Wesley Akkerman

Inmiddels heb ik al wat zeldzame of duurdere hardware in mijn gameroom staan, zoals de 32X en Mega CD voor de Sega Megadrive, PlayStation 1’s met en zonder parallelpoort en de Sony Xperia Play (mag ik die telefoon als handheld rekenen? Ik mag die telefoon als handheld rekenen), maar er is altijd nog wel iets op de horizon wat lonkt. Zo zou ik het heel tof vinden om een Nintendo 64DD te hebben, maar dan moet ik ook een nieuwe N64 en wat extra games aanschaffen om het echt waarde te geven. En dat kost me gewoon te veel; de hobby moet wel leuk blijven. Ik betaal al genoeg voor sommige consoles en games die jaren geleden uitgebracht waren en de prijzen die ik soms voorbij zie komen, vind ik exorbitant hoog. En anders lijkt het me gaaf een Game Boy Light te hebben. Speciale edities van spelcomputers vind ik niet zo interessant.

Jacco Peek

Ik geef eigenlijk niet zoveel om speciale edities van consoles. Ik zou wel graag nog een keer een Game Boy Micro aanschaffen, want die handheld is zo klein dat je hem gemakkelijk in je zak stopt. Het lijkt me superfijn om dat ding nog even snel in m’n overvolle tas te gooien als ik op reis ga. Anderzijds heb ik extreem grote handen, dus wellicht krijg ik al gauw kramp tijdens het spelen op dat ding. Er is maar één manier om erachter te komen…

Dennis Mons

In de loop der jaren heb ik veel consoles in bezit gehad zoals de Vectrex, ColecoVision, NeoGeo, NeoGeo CD, GameGear, Atari Lynx, C64 en MSX (slechts een greep uit de collectie die ik had). Maar op een gegeven moment ging ik kleiner wonen en kwam ik tot het besef dat ik er eigenlijk bar weinig mee deed behalve het af en toe aan vrienden te laten zien als ze langskwamen. En aangezien ik nogal een introvert kan zijn, gebeurde dat dus bar weinig. Alles weg dus.

Maar als ik in de toekomst ooit toch weer groter ga wonen (en véél meer geld ga verdienen), wil ik twee dingen in huis: een professionele 9 foot pooltafel en dít apparaat: Want damn wat zou een race- en/of straaljagergame bruut zijn in zo’n beest.

Bert de Vries

We hebben het al eens over mijn grootste game-zonde aller tijden gehad: het uit pure luiheid weggooien van een hele mooie deluxe versie van Baldur’s Gate. Met zo’n heerlijke dikke doos eromheen en flink wat extra papier. Dus als ik die weer eens op de kop zou weten te tikken, dan zou dat heel mooi zijn. Verder heb ik niet echt dingen die ik heel graag wil hebben, behalve games zelf. Ooit wilde ik graag een compleet Duckhunt setje, maar dat spul werkt niet op moderne schermen. Zo jammer!

Michel Musters

Ik vind het hebben van zeldzame games of consoles niet zo belangrijk, al zal ik vast een paar games hebben liggen die inmiddels behoorlijk wat waard zijn. Ik ben wel erg blij met de Famicon-editie van de Game Boy Micro, die een importsite een jaar of tien, vijftien geleden voor een paar tientjes verkocht. Inmiddels is hij vast al meer waard… denk ik?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Mugen Souls Z

Verkoop PS4 en Xbox One in VS daalt sneller dan verwacht