in

Q-N-A: Wat verwacht je van The Last of Us op HBO?


martin verschoor

Nog nul verwachtingen, dat is vaak het beste, want dan kan je natuurlijk blij verrast worden. Komt ook vast wel goed, want er zullen geen pannenkoeken op dat project gezet worden. Ze weten als geen ander hoe kritisch gamers kunnen zijn en zullen met respect met de franchise omgaan. Of, nou ja, dat hoop ik.

The Last of Us

michel musters

Zoals Martin zegt is het beter om nul verwachtingen hebben – en dat is normaliter bij mij dan ook het geval bij gameverfilmingen – maar de namen die aan dit project zijn verbonden geven mij stiekem toch behoorlijk wat hoop. HBO is een serieuze serienetwerk met moderne klassiekers op zijn naam, de maker van het fenomenale Chernobyl zit er achter en de aangekondigde cast die Joel en Ellie gaat vertolken doet mij niet meteen met afgrijzen terugdeinzen. Hopen dus op een serie die de fenomenale games eer aan doet!

last of us 2

Jacco peek

Ik denk dat het best een aardige serie kan worden, een beetje in lijn met The Witcher. Het gaat waarschijnlijk niet verkozen worden tot serie van het jaar (hopelijk wel natuurlijk) of zwemmen in prijzen, maar met de mensen achter de serie zou het best weleens de goede kant op kunnen gaan met gamefilms- en series. Wel heb ik mijn twijfels bij Pedro Pascal, een sympathiek ogende acteur die tegenwoordig in elke blockbuster opduikt. 

The Witcher

lars cornelis

Ik ben in ieder geval benieuwd. Het project wordt serieus aangepakt met serieuze producenten en serieuze acteurs. Het zal ook helpen dat The Last of Us al zo film-achtig is. Als het nú niet lukt, kunnen we er beter mee stoppen.

last of us

cody van den bogert

ik wil altijd in dit soort projecten geloven, maar vertrouwen heb ik zelden. Zoals mijn collega’s hierboven al zeggen ziet het er vooralsnog uit of het in ieder geval serieus wordt aangepakt. Verder ben ik groot fan van Pedro Pascal en lijkt het me een prima Joel.

The Last of Us

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Great Ace Attorney Chronicles mogelijk in de maak

The Division 2 krijgt dit jaar alsnog nieuwe content