in , ,

Q-N-A: Wat vind je van deze ‘PRE3’?

Deze week was het een soort van PRE3′: een week vol aankondigingen die vlak voor E3 plaatsvinden. Maar wat vinden we daar eigenlijk van? Moet dat niet bewaard worden tot het evenement zelf? We vroegen het de redactie.

LARS CORNELIS

Ik hou wel van zo’n geconcentreerd gekkenhuis. Dat de aankondigingen over elkaar heen buitelen en je drie weken later nog steeds nieuwe dingen hoort of ontdekt die je aanvankelijk gemist had. En dat je een hele nacht doorhaalt om alle persconferenties achter elkaar te kijken. Nu zo’n relatief korte uitzending met alleen beelden van Horizon bijvoorbeeld, tja, daar heb ik niet zoveel mee. Geef mij de extra dikke editie maar!

E3

JACCO PEEK

Ik vind het lastig. Enerzijds is het als redacteur heel chill om alles een beetje uit te spreiden. Je kunt dan ook wat dieper op dingen ingaan, in plaats van dat alles in één keer komt. Anderzijds mis ik presentaties die vol met verrassingen en dikke demo’s zitten. In het geval van Ubisoft hebben we Far Cry 6 bijvoorbeeld al gezien, terwijl ze die vast goed hadden kunnen gebruiken om de Ubisoft Forward extra overtuigend te maken.

MICHEL MUSTERS

Laat ik voorop stellen dat ik ook geniet van een kleine week gekte rond E3. Heerlijk al die aankondigingen en nieuwe beelden, dat voelt toch een beetje als Kerstmis voor gamers. Dat er de afgelopen tijd al het een en ander aangekondigd wordt, hoort daar gewoon een beetje bij, dat is bijna elk jaar wel het geval. Ik hoop dan altijd dat het betekent dat er tijdens E3 zelf nog grotere aankondigingen op stapel staan. Eén ding is zeker: verspreid over heel de zomer zoals vorig jaar geniet absoluut niet mijn voorkeur.

E3

CODY VAN DEN BOGERT

Het liefst heb ik zoveel mogelijk aankondigingen en onthullingen tijdens de E3-week, maar PRE3 is altijd wel lekker om in de sfeer te komen. Ik baal vooral van al die lekkages tegenwoordig. Verder ben ik het eens met Michel, verspreid over de hele zomer heeft in ieder geval niet mijn voorkeur. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tielo
2 jaren geleden

Pre E3 is er toch altijd al geweest, niets nieuws onder de zon en heel verstandig zodat je game niet verzuipt in alle aankondigingen.

Q-N-A: Wat vind je van deze ‘PRE3’?

Capcom-producer Peter Fabiano verlaat bedrijf na dertien jaar

in

Q-N-A: Wat vind je van deze ‘PRE3’?


Wat vind jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Lars cornelis

Ik hou wel van zo’n geconcentreerd gekkenhuis. Dat de aankondigingen over elkaar heen buitelen en je drie weken later nog steeds nieuwe dingen hoort of ontdekt die je aanvankelijk gemist had. En dat je een hele nacht doorhaalt om alle persconferenties achter elkaar te kijken. Nu zo’n relatief korte uitzending met alleen beelden van Horizon bijvoorbeeld, tja, daar heb ik niet zoveel mee. Geef mij de extra dikke editie maar!

E3

Jacco peek

Ik vind het lastig. Enerzijds is het als redacteur heel chill om alles een beetje uit te spreiden. Je kunt dan ook wat dieper op dingen ingaan, in plaats van dat alles in één keer komt. Anderzijds mis ik presentaties die vol met verrassingen en dikke demo’s zitten. In het geval van Ubisoft hebben we Far Cry 6 bijvoorbeeld al gezien, terwijl ze die vast goed hadden kunnen gebruiken om de Ubisoft Forward extra overtuigend te maken.

Michel musters

Laat ik voorop stellen dat ik ook geniet van een kleine week gekte rond E3. Heerlijk al die aankondigingen en nieuwe beelden, dat voelt toch een beetje als Kerstmis voor gamers. Dat er de afgelopen tijd al het een en ander aangekondigd wordt, hoort daar gewoon een beetje bij, dat is bijna elk jaar wel het geval. Ik hoop dan altijd dat het betekent dat er tijdens E3 zelf nog grotere aankondigingen op stapel staan. Eén ding is zeker: verspreid over heel de zomer zoals vorig jaar geniet absoluut niet mijn voorkeur.

E3

Cody van den bogert

Het liefst heb ik zoveel mogelijk aankondigingen en onthullingen tijdens de E3-week, maar PRE3 is altijd wel lekker om in de sfeer te komen. Ik baal vooral van al die lekkages tegenwoordig. Verder ben ik het eens met Michel, verspreid over de hele zomer heeft in ieder geval niet mijn voorkeur. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Far Cry 6 is geen politiek statement over situatie in Cuba’

Q-N-A: Wat vind je van deze ‘PRE3’?