in

Q-N-A: Wat vonden we van de Nintendo Direct?


Ook laten weten wat je van de Direct vond? Kijk dan op het gloednieuwe Inside.Gamer!

michel musters

Ik vond de Direct matig kijkend naar mijn persoonlijke smaak – ik heb zelf weinig met Japanse rpg’s of games in een anime-stijltje, en dat genre en die stijl zag je deze Direct nou nét best vaak terug. Maar op zich heeft Nintendo geen slechte line-up voor de Switch voor het eerste halfjaar, en dit najaar heeft het vast weer enkele toppers staan die het pas tegen de zomer onthult. De Direct was niet spectaculair, maar wel nodig om de line-up wat meer vlees te geven.

thijs barnhard

Dit was ook niet mijn soort Direct. Op het gebied van Nintendo games worden het voor mij een beetje saaie maanden, maar wie weet wat voor indie games er nog in de wacht staan. Het zou mij niet verbazen als we binnenkort daar weer een Direct over krijgen. Het is namelijk weer de hoogste tijd dat we weer iets van Hollow Knight: Silksong gaan zien.

Hollow Knight: Silksong

jacco peek

Mja, het viel een beetje tegen. M’n verwachtingen waren natuurlijk veel te hoog, maar ik miste wel echt het nieuws van Breath of the Wild 2 of een andere grote klapper. Splatoon 3 is tof, maar geen idee wat er precies nieuw gaat zijn, en de game komt pas in 2022. Mario Golf Super Rush heb ik wel heel veel zin in en Project Triangle Strategy ziet er lekker uit. Hopelijk volgende week nog een leuke Pokémon-aankondiging.

Mario Golf

martin verschoor

Ik vond het mooiste van deze direct, dat iedereen van tevoren helemaal lijp werd en dacht dat ze Breath of the Wild 2 kregen te zien. Voor de rest deed deze Direct precies van wat ik er van had verwacht. Niet heel veel, maar dat is prima, want ik had er dan ook niet heel veel van verwacht.

Zelda

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inside.Gamer Community Spotlight #1

Q&A: Wat vonden we van de Nintendo Direct?