in

Q-N-A: Wat zou de ultieme liefdesbaby van Nintendo en Microsoft zijn?


Michel musters

Als dit fantasiescenario mag, dan mag mijn ultieme droom ook: eindelijk die felbegeerde remaster of remake van GoldenEye 007! Die game speelde ik echt jarenlang elke freakin’ dag met vrienden, uren achter elkaar. Ik was er zó goed in geworden, dat ik zelfs geen wapens meer mocht gebruiken (en mijn vrienden wel), en dat het ze nóg niet lukte om mij te doden! Ik snap dat shooters sindsdien steeds beter zijn geworden, maar ik zou er alles voor geven om die vertrouwde multiplayerlevels met verbeterde graphics en moderne besturing te mogen doorlopen.

goldeneye 007

lars cornelis

Clippy in Super Smash Bros? Of toch maar de Xbox Series Switch. In de dock een volwaardige next-gen console, uit de dock een echte handheld. Gears 5, Forza Horizon 4, Halo: The Master Chief Collection, alles op Game Pass speelbaar waar en wanneer jij dat wil. Enige nadeel is dan dat er geen accu in zit, maar je steeds 12 Duracell AA batterijen in dat ding moet duwen. Nou ja, je kan niet alles hebben I guess…

Switch Accessoires

Cody van den bogert

Ik ben zo blij dat dit niet is gebeurd, maar als ik mijn fantasie op dit scenario loslaat, kom ik uit op een soort Game Pass voor Nintendo. Alle first party games van Nintendo voor een prikkie per maand? Yes please. Verder zie ik een Donkey Kong 64 remake met het OG Rare-team wel zitten. Daar droom ik al jaren van.

Game Pass

jacco peek

Misschien is dit heiligschennis, maar ik ben toch benieuwd wat er gebeurt als je Nintendo een openwereld-Zelda laat maken met de middelen van Microsoft. Gewoon op een net zo grote schaal als Breath of the Wild, maar meer hardwarekracht en een veel groter team om nog realistischere physics, betere motion capture en andere zaken voor elkaar te krijgen. Denk dat best wat kan worden!

zelda: breath of the wild

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

12 Minutes gaat laatste fase van ontwikkeling in

Twitter-gebruikers spelen Pokémon in profielfoto programmeur