in

Q-N-A: Welke dienst gebruik jij om samen te gamen?


Laat jouw antwoord achter op Inside.Gamer.nl!

Jacco peek

Over het algemeen gebruik ik het PSN, gewoon om samen Warzone mee te spelen en te praten in een party. De laatste maanden ben ik wel veer meer Discord gaan gebruiken voor overige zaken, zoals digitaal hangen en samen series en films kijken met vrienden. Mocht Discord worden geïntegreerd, dan is de kans groot dat enkel nog Discord ga gebruiken. Het is gewoon zó fijn om één dienst te gebruiken, zeker nu steeds meer games cross-play krijgen.

Warzone

michel musters

Echt weer zo’n lekker non-antwoord van mij, maar ik game eigenlijk niet zoveel samen. Ik game vaak vooral om even lekker niet sociaal te doen en te verdrinken in een goed singleplayeravontuur. Op mij heeft deze aankondiging dan ook niet zoveel impact. Maar goed, ook ik speel wel eens een multiplayerspel, dus handig is het natuurlijk wel als de communicatiemogelijkheden nog beter worden dankzij deze samenwerking.

PSN

lars cornelis

Sorry, ook ik ben geen Discord-gebruiker. Als ik een multiplayergame speel, is dat meestapl toch met bekenden en dan chat ik gewoon via de ingebakken party-mogelijkheden van de PlayStation of Xbox. Maar met het oog op crossplatform multiplayer is dat misschien niet zo lang meer houdbaar. In dat geval is het een goede zet van Sony.

Xbox Live

lucas may

Voor gezamenlijk gamen maak ik exclusief gebruik van Discord. M’n vrienden zitten ook allemaal op dat platform en we hebben ook eigenlijk niets anders nodig. Het helpt natuurlijk mee dat we exclusief op pc gamen met z’n vieren, want ik kan me voorstellen dat het een heel ander geval is als je op console speelt. In de zeldzame gevallen dat ik de PS5 gebruik voor online mulitplayer gebruik ik daar de party chat gewoon. Het zou toch wel fijn zijn om Discord overal te hebben, want dan hoef ik voor crossplay-games niet moeilijk te doen als gebruik wil maken van een console.

Discord

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic bood 200 miljoen dollar voor Sony-games exclusief op Epic Games Store

Q&A: Welke dienst gebruik je om samen met anderen te gamen?