in

Q-N-A: Welke game in 2021 kijk je het meeste naar uit?


Michel musters

Ondanks dat ik hoop dat Zelda: Breath of the Wild 2 in 2021 uitkomt, is er één game waar ik afgelopen jaar al constant naar uitkeek, namelijk Hollow Knight: Silksong. Eind vorig jaar speelde ik Hollow Knight voor het eerst en daar verloor ik zo een uur of tachtig in. Wát een geweldige metroidvania! Als dit vervolg ook maar in de buurt komt van het origineel, wordt het weer genieten.

Hollow Knight

martin verschoor

Hitman 3! Deze titel gaat natuurlijk weinig tot niks nieuws doen, maar dit is het einde van een trilogie en een van mijn favoriete game-series. Daarnaast kan ik niet wachten om te beginnen met Ratchet and Clank op de PS5. De combi van platformactie en humor vind ik heerlijk en daarnaast ben ik natuurlijk ook gewoon benieuwd of ik de haren van de Lombax kan tellen via de PS5 op de 4K tv.

lars cornelis

Mijn vizier is vooral gericht op Ratchet & Clank. Veel games komen cross gen uit, maar Ratchet & Clank lijkt echt ontworpen te zijn voor de PlayStation 5 en alleen daarom al ben ik benieuwd. Daarnaast heb ik altijd erg genoten van de serie, dus kom maar op. Ik ben ook benieuwd naar Halo: Infinite. Ik hoop dat het jaar uitstel de game goed doet en 343 de gelegenheid geeft een écht goede game af te leveren.

Ratchet and Clank: Rift Apart

jacco peek

Zelda: Breath of the Wild 2, of hoe de game ook gaat heten. Het eerste deel is een van m’n favoriete games ooit en de potentie van het vervolg is ongekend. Het idee dat Nintendo de wereld hergebruikt, uitbreidt of in een ander tijdperk toont maakt me gewoon enthousiast. Mocht de game daadwerkelijk in 2021 uitkomen, dan is het per definitie al een fantastisch gamejaar.

Over de rest van het jaar gesproken: ik besef me dat er een hoop games uitkomen die me écht aanspreken. God of War is een van m’n favoriete series, ik wacht al jaren met smart op een nieuwe Ratchet & Clank en de verjaardag van Pokémon gaat waarschijnlijk een hoop moois brengen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Treyarch werkt aan alternatieve versie ‘Best Play’ voor Black Ops Cold War

Bèta van Star Citizen-campagne Squadron 42 heeft release niet gehaald