in

Q-N-A: Wie moet de nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic maken?


Cody van den bogert

Ik ben niet heel bekend met Star Wars: Knights of the Old Republic, dus het is mij eigenlijk om het even. Ik wil heel graag meer body geven aan mijn antwoord, maar ben bang dat het niet heel nuttig zal zijn gezien ik de game dus niet ken. Ik kan bijvoorbeeld wel even vertellen dat ik erg genoten heb van Star Wars Jedi: Fallen Order, hoewel deze dus juist wel van EA (Respawn) was.

star wars jedi fallen order

jacco peek

Weet je, misschien moet Ubisoft het doen. Ze maken fantastische open werelden die steeds beter worden gevuld met boeiende verhalen. Ik zie het wel gebeuren dat de nieuwe KOTOR een Ubisoft-achtige openwereldgame wordt met Assassin’s Creed-achtige combat en de gebruikelijke dialoogkeuzes. Er moet wel iemand van Disney gedurende de hele ontwikkeling de hand op de rem hebben, want ik ben die gigantische openwereldgames behoorlijk zat. Hou de schaal beperkt en focus op de kwantiteit.

Assassin's Creed Valhalla

lars cornelis

Het is misschien gewaagd om te zeggen na alles wat de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden, maar mij lijkt CD Projekt Red wel geschikt voor zo’n game. Zowel Cyberpunk als The Witcher zijn al gebaseerd op andere media, en ze slagen er steeds goed in om de bestaande lore te gebruiken om een geloofwaardige spelwereld neer te zetten. Dat is belangrijk voor zo’n game, want door alleen een beetje lightsabers toevoegen heb je nog geen goede game. Dus laat hen maar een extreem gedetailleerd Star Wars-universum maken, waarin we allemaal planeten kunnen verkennen. En dan kan Keanu Reeves de rol van Darth Revan spelen. Iedereen blij, toch?

Cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Recensie: Mystic Destinies: Serendipity of Aeons

Geforce Now nu beschikbaar in Chrome-browsers