in

Q-N-A: Zoek je weleens een uitleg van het einde van een game op?


Laat jouw antwoord achter op Inside.Gamer.nl!

Michel musters

Ik zoek nooit ‘verhaalspoilers’ op in ieder geval – ik vind er niets aan om een verhaal samengevat te lezen, en wie weet ervaar ik het ooit nog zelf. Wel google ik soms naar walkthroughs van games, bijvoorbeeld om moeilijk te vinden sterren in Mario-games te vinden. Maar alleen als ik ze écht niet zelf kon vinden natuurlijk!

mario 3d all stars

lars cornelis

Ik mijd spoiler als een hoestend persoon in coronatijd, maar als ik een game eenmaal uit heb gespeeld, zoek ik nog weleens wat op op het internet. Games als Metal Gear of Death Stranding laten genoeg ruimte open voor interpretatie, dus dan ben ik altijd wel even benieuwd wat andere mensen ervan denken. Maar ook als games meerdere eindes hebben en ik weet dat ik geen zin heb ik een tweede playtrough, dan is het makkelijk om gewoon even op YouTube een ander einde te checken. Toch wel handig hoor, dat internet.

Death Stranding 7

Jacco peek

Als ik er zo over nadenk doe ik het best regelmatig. Sommige eindes zij zo vaag of verwarrend dat ik even opzoek of ik het allemaal wel begrepen heb. Bij sommige games, denk aan Bayonetta, heb ik niet eens tijd om te begrijpen wat er allemaal gaande is, dus komt een uitlegvideo prima van pas. Ook voor titels als Life is Strange zoek ik weleens de verschillende eindes op, zeker als je daarvoor de game opnieuw moet doorlopen.

life is strange 2

martin verschoor

Oh jawel, als ik echt niet weet hoe ik verder moet in een game, dan is YouTube al snel aangeslingerd. Dan moet je je eerst door de “hej what’s up guys?!” heenworstelen, maar al snel kom je bij dat ‘oh ja’-moment. Heb dit wel gedaan bij Ori, bij verhalende games eigenlijk nog nooit.

Ori and the Will of the Wisps

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Death Stranding voor 17 euro

Q&A: Zoek je weleens een uitleg van een game-einde op?