in

Q-n-A:Waar kijk jij het meest naar uit in 2020?


Dennis Mons

Het gaat sowieso het jaar zijn van nieuwe hardware, dat moge duidelijk zijn. Het interesseert me eigenlijk ook niet wie er beter is; ik heb sowieso een tic voor consolereleases. Gaat Microsoft nu écht full on voor streaming? Want hoe leuk dikke, vette hardware ook is, ik heb geen 8K-tv, ik heb niet eens een 4K-tv, maar het idee dat ik straks gewoon een Xbox-game kan spelen op mijn iPad in de trein zie ik wel zitten. Maar hoe gaat Sony erop reageren? PlayStation Now is geinig en een game direct spelen op een PS4 werkt best schappelijk, maar probeer vooral niet hetzelfde te doen op een pc. Dus streaming wordt iets waar ik echt naar uitkijk, hoewel ik natuurlijk ook wil zien welke tierelantijntjes Microsoft en Sony nu weer in hun nieuwe apparaten gaan stoppen. Hoe dan ook: 2020 wordt een beter gamejaar dan 2019, dat weet ik zeker.

xbox series x

Dagmar de Groot

Er zijn meerdere dingen waar ik mij heel erg op verheug. Beide met betrekking tot gaming en andere dingen. Zo mag ik voor zes maanden naar Duitsland om computer science and engineering te gaan studeren! Qua gaming verheug ik mij voornamelijk om Sword Art Online: Alicization Lycorise, eindelijk een nieuwe SAO-game, en de remake van Final Fantasy 7! Ik ben normaal niet van het plaatsen van preorders, maar deze twee staan klaar hoor! 2020 beloofd een goed jaar te zijn en ik ga er alles aan doen om er een topjaar van te maken! Dat hebben we immers vooral zelf in de hand!

Final Fantasy 7

Jacco Peek

Cyberpunk 2077, ik kan niet wachten om te zien wat CD Projekt Red ervan heeft gemaakt. Ik heb absoluut m’n twijfels, over bijvoorbeeld de combat en of de verschillende speelstijlen niet in de weg gaan zitten, maar alles aan die game voelt zo ‘next-gen’ aan dat ik gewoon even in die wereld wil duiken. Over next-gen gesproken, de lancering van een nieuwe generatie consoles is uiteraard iets waar ik ook naar uitkijk.

Cyberpunk 2077 Wallpaper

Michel Musters

Natuurlijk, de games Cyberpunk 2077, Hollow Knight: Silksong en The Last of Us: Part 2 staan enorm hoog op mijn lijstje, maar ik blijf net als Dennis een gamer die zich graag laat meesleuren door die heerlijke next-gen hype. Er gaat wat mij betreft echt niets boven een consolelancering. De hectiek van er voor zorgen dat je op lanceringsdag een exemplaar weet te bemachtigen, de geur van vers uitgepakte technologie, de stapel lanceringsgames die je erbij koopt en waar je je best voor doet om ze tof te vinden (ook al is het grootste gedeelte absolute drek)… en dan krijgen we in 2020 als het goed is twee consolelanceringen! Zo hard zin in.

The Last of Us Part 2

Cody van den Bogert

The Last of Us: Part 2 staat heel hoog op mijn lijstje, ik ben zo benieuwd hoe het verhaal vervolgd gaat worden. In praktisch elk ander jaar was dit dan ook mijn antwoord geweest. In 2020 verschijnt echter eindelijk Spelunky 2, en ik heb daar zoveel zin in! Ik hoop echt dat ik er net zolang zoet mee zal zijn als deel 1, die raak ik namelijk nooit zat. Natuurlijk kijk ik ook enorm uit naar de lancering van de PlayStation 5, maar op de één of andere manier voelt dat nog onwerkelijk ver weg.

Spelunky 2

Thijs Barnhard

20 maart wordt voor mij de dag. Dan komen er namelijk twee compleet verschillende games uit die extreem binnen mijn interessegebied vallen. Doom: Eternal had natuurlijk al in 2019 uit moeten komen, maar is nu naar deze datum verschoven en ook Animal Crossing: New Horizons komt op diezelfde vrijdag uit. Ik krijg waarschijnlijk whiplash van de compleet verschillende stijlen van games door elkaar spelen, maar ik heb nu al oprecht gigantisch veel zin in deze dag en het weekend erna.

Animal Crossing New Horizons

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GOTY 2019 – Uitslag Nintendo Switch

GOTY 2019 – Uitslag PlayStation 4