in

Q-n-A: Wat is de meest frustrerende game die je ooit hebt gespeeld?


Jacco Peek

Ik heb een haat-liefdeverhouding met Super Mario World. Ik kreeg de game toen ik zeven was, en was er ontzettend slecht in. Grappig genoeg kan ik er nog steeds niks van en ben ik erachter gekomen dat ik überhaupt heel slecht ben in 2D-platformers. En vooral die game, want in de meeste platformers, laten we zeggen Rayman, sta je als een huis als je landt na een sprong en kun je vrij soepel draaien. Mario daarentegen glijdt altijd een stukje door, waardoor ik ALTIJD van een fucking randje afglijd, tegen een Goomba aan schuif of m’n volgende sprong zo slecht time dat ik de afgrond in stort. Mijn god, wat haat ik dat.

Super Mario World

Dennis Mons

Er zijn vast talloze oudere games ik die ik op kan dreunen die me knettergek hebben gemaakt, maar de meest recente blijft natuurlijk het beste hangen: motherf*cking CUPHEAD. Alles aan die game is awesome, de stijl, de stemmen, de muziek, de sfeer: het is helemaal een game die bij mij past… behlave de moeilijkheidsgraad. Echt vanaf het begin van de game krijg je dingen om je oren gesmeten die echt onnoemelijk lastig zijn en daardoor voelde ik me zo enorm n00b. Dus na talloze malen bijna met mijn Switch te hebben gesmeten, heb ik het opgegeven. Ik moet het gewoon bij Tetris houden, of zo.

Cuphead

Dagmar de Groot

Tja, jongens, ik ga het toch zeggen… The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nou, laat mij mezelf even uitleggen. De game is fantastisch en prachtig gemaakt, mijn frustratie met de game komt waarschijnlijk van mijn eigen onbenul. Ik ben niet zo heel slim, hè, en BOTW geeft mij veel te veel vrijheid! Ik weet niet eens waar ik ben, naar toe ga of wat dan ook! Ik hou van open wereld, maar ik heb wat steun nodig jongens! Ik speel al zo’n twintig uur en ben nog steeds niet bij de uitleg over die Divine Beasts, terwijl mijn zusje er in haar weekenden bij mij doorheen blaast! HOE!?!?!?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Cody van den Bogert

Dat is voor mij toch echt Overwatch. Wat frappant is, want dit is tegelijkertijd één van mijn favoriete games ooit. In het kort: Ik kan héél slecht tegen teamgenoten die gewoon lak aan alles hebben, maar tóch ranked gaan spelen! Ik bedoel, als je niet zo goed bent, oké, daar kan je niks aan doen. Maar als je gewoon Wrecking Ball kiest om non stop om dezelfde paal heen te slingeren.. of metTorbjörn constant Hello There! en Ahooyy Matey blijft roepen terwijl je de map afspringt, dan heb je aan mij de verkeerde..

Lars Cornelis

Ori.

Ori and the Blind Forest

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom ik dit seizoen PES 2020 speel en geen Fifa 20 – Column

Blizzard heeft gelijk, maar gaat verschrikkelijk de mist in – Column