in , , ,

Q&A: Naar welke E3-presentatie kijk je het meeste uit?

E3 begint volgende week! Hoewel het dit jaar volledig digitaal en daarom iets anders dan normaal is, zijn er gewoon weer persconferenties van de meeste grote partijen. Dus vandaag twee vragen: naar welke presentatie kijk je het meeste uit, en wat is je wildste voorspelling?

MICHEL MUSTERS

Als Nintendo-fanaat kijk ik natuurlijk het meeste uit naar de Nintendo Direct. Ik vind het helemaal prima dat hij dinsdag – de laatste dag van E3 – wordt gehouden, dan hebben we nog wat om naar uit te kijken. Mijn wildste voorspelling is de eerste in-engine trailer van Metroid Prime 4. Dat is misschien vooral ook hoop en niet zozeer realistisch, maar wat zou dat episch zijn! Vlak onder de Direct kijk ik het meeste uit naar de Microsoft-conferentie, vooral omdat ik erg benieuwd ben naar Bethesda’s Starfield.

Metroid Prime 4

LARS CORNELIS

Ik heb het idee dat we van Sony en Microsoft alles al weten. Vrijwel iedere grote studio is al met iets bezig. Waarschijnlijk krijgen we dus iets te zien van al die games, maar daar word ik nooit zo warm van. Ik hou van de verrassingen. Ik hoop dat Nintendo nog een leuke troef in handen heeft. Toch eindelijk die New Nintendo Switch? Metroid Prime 4 gameplaybeelden? Een release van Metroid Samus Returns op de Switch? Een gloednieuwe F-Zero? Of toch eindelijk Nintendo Pocket Football Club op de Switch? Nee even serieus, als die er komt, kunnen m’n PS5 en Xbox Series X ook gelijk weer de deur uit. Dan gaat FC Balophetdak weer prijzen winnen!

F-Zero GX

JACCO PEEK

Ik kijk ook het meeste uit naar Nintendo, gewoon omdat ze zoveel kunnen laten zien. 2D-Metroid, nieuwe Donkey Kong, Breath of the Wild 2, Bayonetta 3 en uitgebreide demo’s van beide aankomende Pokémon-games: laat maar komen! Mijn wildste voorspelling is echter dat alles Halo-games naar de Switch komen én dat Phil Spencer van Microsoft een cloud gaming-samenwerking met Nintendo aankondigt! Niet xCloud op de Switch, maar wel enige vorm van ondersteuning.

Niet dat andere uitgevers niets hebben trouwens. Ik ben ook heel benieuwd naar Starfield, Fable, die Guardians of the Galaxy-game van Eidos, Final Fantasy 16 en de Borderlands spin-off.

Zelda

LUCAS MAY

Dit jaar is de line-up van Nintendo nog zo mysterieus dat ik echt niet kan wachten om te ontdekken wat het bedrijf voor ons in petto heeft. De opvolger van Zelda: Breath of the Wild staat tevens bovenaan mijn lijstje van most wanted-games, dus als we ook maar iets te zien krijgen van die game heb ik al een fijne E3 achter de rug. Als wildste voorspelling kies ik dan toch voor dlc voor Animal Crossing: New Horizons waarmee je op een los eiland een pretpark of waterpark kan neerzetten. Zo krijgt die game een vleugje Rollercoaster Tycoon. Hoe vet zou dat zijn?!

Animal Crossing

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Ja Nintendo moet nu toch wel eens weer met een knallende line up komen. De afgelopen tijd hebben we t moeten doen met remasters en wat net niet toppers, dus kom maar op.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik echt hyped ben geweest na een direct of iets dergelijks.

Ik kijk vooral uit naar Metroid Prime 4 en Botw 2, maar een nieuwe Mario odyssey, DKC of F-zero zou ook super zijn.

Mario Kart kan wat mij betreft ook wel wat nieuws gebruiken. Zou t niet erg vinden als er een heel nieuw deel komt, maar een stuk of acht nieuwe banen zou ik ook al erg vet vinden.

Ik hoop iig niet dat ze bijv. de helft gaan vullen met splatoon 3.

Tsjah eerlijk gezegd ben ik vooral benieuwd naar Nintendo. Voor de andere console heb ik altijd zoiets van: ik zie wel wat er komt. De switch is toch wel een beetje mijn main console.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
coola
2 jaren geleden

Square Enix en Ubisoft. Dat zijn eigenlijk de enige twee waar ik echt naar uit kijk. Bij Ubi hoop ik dat ze een derde DLC voor Valhalla aankondigen ( of gewoon de volgende AC) en ik hoop dat Square veel laat zien van dragon quest XII.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik kijk het meeste uit naar die van Nintendo en hoop vooral dan nieuwe games geen remakes of remasters. Verder hoop ik op een grote DLC voor Aninal Crossing. Het liefst dat het eiland een stuk groter wordt en dat er meer interactie komt als er anderen op je eiland aanwezig zijn of jij bij een ander.

Verder hoop ik op een nieuwe Mario Kart en F-Zero.

Als laaste hoop ik dat MS ook een met exclusieve games komen buiten een Halo of Gears of Forza. Speel ze graag hoor tenminste Gears en Forza, maar het wordt tijd voor een paar totaal nieuwe games

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het allemaal niet meer zo goed kan volgen met digitale E3, Summer Fest dat weer iets anders is en nog tig van andere kleinere online events deze zomer. En Sony die dan ook weer eigen presentaties heeft. Misschien word ik langzaam maar zeker oud. En misschien boeit het me ook niet zo wat nu precies wanneer wordt gepresenteerd. Ik volg de game-sites en zie dan wel wat er wanneer is aangekondigd. Het is bovendien toch allemaal toekomstmuziek.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Naar die van Nintendo (voor hopelijk Zelda, Donkey Kong, Metroid 2D, etc.) en daarna naar die van Microsoft (voor Evewild en hopelijk Banjo-Kazooie). Met een schuin kijk ik ook naar die van Square Enix en Ubisoft, voor het geval dat er release datums van aankomende Dragon Quest games of nieuwe Rayman games aangekondigd worden.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Nintendo, die heeft het plasje erg lang opgehouden. Ben benieuwd wat ze in petto hebben.

Q-N-A: Naar welke E3-presentatie kijk je het meeste uit?

Ratchet & Clank: Rift Apart krijgt ray-tracing performance mode bij lancering